Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ELİ BOŞ DÖNDÜ
GALATASARAY ELİ BOŞ DÖNDÜ
Süper Lig’de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 5. maçında Eskişehirspor’a konuk oldu. Maç ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
28 Ocak 2015, 21:41
 
Süper Lig’de haftayı 3 puanla kapatan ve zirve yarışını sürdüren Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndaki 5. maçında Eskişehirspor’a konuk oldu. Maç ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.
Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz hafta Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a mağlup olan Galatasaray, bu hafta da Eskişehirspor deplasmanında aynı kaderi yaşadı. Sarı-kırmızılılar sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki 5. maçında Eskişehirspor'a konuk oldu.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı.

Eskişehirspor'a galibiyeti getiren golü 40. dakikada Andaç Güleryüz kaydetti.

Bu sonuçla Eskişehirspor puanını 12 yaptı ve liderliğe yükseldi. Galatasaray ise 9 puanla ikinci sıraya indi. Her iki takım da gruptan çıkmayı garantiledi.

Grubun son maçında Eskişehirspor, deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'la oynayacak. Galatasaray ise sahasında Balçova Yaşamspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Eskişehirspor: 1 - Galatasaray: 0


Kalan sürede başka gol olmayınca mücadele Eskişehirspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eriyor.

Maçın 90. dakikası: 
Eskişehirspor'da Ibrahim Sissoko hakeme yönelik itirazlarını sürdürüyor ve Barış Şimşek tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

Maçın 80. dakikası: Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Kaan Kanak doğrudan kaleyi düşünüyor ancak barajdan seken top hız kaybediyor ve kaleci Eray İşcan çıkarak topa sahip oluyor.

Maçın 74. dakikası: Eskişehirspor'da kaleci Ali Şaşal, Olcan ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli sakatlık geçiriyor.

Maçın 67. dakikası: Eskişehirspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Andaç Güleryüz oyundan alınırken yerine Ibrahim Sissoko oyuna dahil oluyor.

Maçın 52. dakikası: Selçuk'un pası ile ceza sahası içi sol çaprazında kaleci ile karşı karşıya kalan Sinan Gümüş, kaleci Ali Şaşal'dan sıyrılırken yerde kalıyor. Galatasaraylı oyuncular penaltı beklerken hakem Barış Şimşek, Sinan'ın kendisini aldatmaya yönelik hareket ettiğine işaret ederek oyuncuyu sarı kart ile cezalandırıyor.

Maçın 49. dakikası: Hızlı gelişen Eskişehirspor kontra atağında sol kanatta topla birlikte hareketlenen Mehmet Feyzi son çizgiye inmeden ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Andaç Güleryüz sol ayak dışı ile gelişine vuruşunu yapıyor ancak kaleci Eray İşcan kale çizgisi üzerinde gole izin vermiyor.

Hakem Barış Şimşek müsabakanın ilk yarısının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

Maçın 43. dakikası: 
Ceza yayı sol çaprazına hareketlenen Hakan Balta yerden çok sert vuruyor. Kaleci Ali Şaşal bu topa müdahale ediyor ancak boşta kalan topu savunma son anda uzaklaştırıyor.

Maçın 40. dakikası: Eskişehirspor, Andaç Güleryüz ile öne geçiyor. Rogelio Mori sağ kanatta hareketlenen arkadaşı Kamil Ahmet'i görüyor. Kamil Ahmet son çizgiye inmeden ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Andaç Güleryüz kafa vuruşunu yapıyor ve topu sol köşeden filelerle buluşturuyor.

Maçın 28. dakikası: Galatasaray gole çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Olcan ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada topa yükselen Blerim Dzemaili kafa ile pasını altıpas alanı içerisindeki Pandev'e gönderiyor. Pandev dönerek yerden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Toko bu topu çizgi üzerinden çıkartmayı başarıyor.

Maçın 23. dakikası: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Andaç Güleryüz ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunmada Olcan bu topu kafa ile karşılıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.

Maçın 15 dakikası: Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Olcan ortasını yerden altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada Goran Pandev yerden kayarak vuruşunu yapıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

Maçın 8. dakikası: Orta alanda topu çalan Andaç Güleryüz topla birlikte ceza sahasına doğru süratleniyor ancak ceza yayı önünde savunma son anda topa müdahale ederek tehlikeyi önlüyor.

Maçın 6. dakikası: Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

Müsabaka Eskişehirsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.


ESKİŞEHİRSPOR-GALATASARAY

STAT: Eskişehir Atatürk

SAAT: 20.00

HAKEM: Barış Şimşek

ESKİŞEHİRSPOR: Ali, Berkay, Birol, Kamil, Kaan, Toko, Causic, Feyzi, Lawal, Andaç, Mori
TEKNİK DİREKTÖR: Michael Skibbe

GALATASARAY: Eray, Hamit, Koray Günter, Hakan Balta, Tarık, Selçuk, Dzemaili, Sinan, Olcan, Yasin, Pandev
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR