Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİVAS SERGEN İLE ÇOŞUYOR
SİVAS SERGEN İLE ÇOŞUYOR
Trabzonspor’u önceki gün deplasmanda  3-2 yenerek kupanın dışına iten Sivasspor’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın ismi ön plana çıktı.
12 Şubat 2015, 09:41

Türkiye'nin en sivri dilli futbol adamları arasında yer alan Sergen Yalçın, boşuna konuşmadığını

 

Trabzonspor’u önceki gün deplasmanda  3-2 yenerek kupanın dışına iten Sivasspor’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın ismi ön plana çıktı.

Futbolculuk kariyerinde üstün yetenekleriyle adını Türk spor tarihine yazdıran Yalçın teknik adamlıkta da müthiş bir başarı çizgisi yakaladı.

EN YAKIN TAKİPÇİSİ BİLİC
Geçen yıl 16 maç görev aldığı Gaziantep’te 16 resmi maçta 8 galibiyet 3 beraberlik, 5 yenilgi alan Yalçın, Sivas’ta çıtayı daha da yükseltti. 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi elde ederken, maç başına puan ortalamasında Süper Lig’deki tüm teknik adamların üstüne çıktı.

26 MAÇTA 52 PUAN TOPLADI
Yalçın toplamda 26 maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle ortalama 2 puan tutturdu. Yalçın’ın en yakın rakibi 1.89’luk puan ortalamasıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic oldu. Üçüncü sırada ise 1,79’la Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal yer aldı. Listenin son sırasında 1.25 ortalamayla Akhisar’ın teknik patronu Roberto Carlos bulunuyor

Geçen sezon Gaziantepspor’da ilk teknik adamlık deneyimini yaşayan bu sezon ise devre arasında Sivasspor’a imza atan genç çalıştırıcı her iki takımında da aldığı saha sonuçlarıyla adından söz ettirdi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR