Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUHTEŞEM FENERBAHÇE
MUHTEŞEM FENERBAHÇE
Fenerbahçe gol­süz Trab­zons­por ma­çı­nın acı­sı­nı Ga­zi­an­te­p’­ten çı­kar­dı. Rakibi pozisyonları harcarken, Fenerbahçe adeta gol olup yağdı.
15 Şubat 2015, 00:23
 
Ka­nar­ya, gol­süz Trab­zons­por ma­çı­nın acı­sı­nı Ga­zi­an­te­p’­ten çı­kar­dı. Rakibi pozisyonları harcarken, Fenerbahçe adeta gol olup yağdı.
Bu se­zon ilk kez 1 maç­ta 5 kez ağ­la­rı ha­va­lan­dı­rır­ken dep­las­man­da üst üs­te 5’in­ci de­fa ka­zan­dı. Maç faz­la­sıy­la li­der­li­ği getiren gol­le­ri; Eme­ni­ke, Kuyt, Sow (2) ve Em­re at­tı.

DAKİKA 7: Fe­ner­bah­çe, Eme­ni­ke ile öne geç­ti. Em­re­’nin pa­sıy­la ce­za ya­yı­nın ge­ri­sin­de top­la bu­lu­şan Kuyt, meşin yuvarlağı bekletmeden, sa­vun­ma ar­ka­sı­na ka­çan Eme­ni­ke­’ye havadan gön­der­di. Nijeryalı, ce­za sa­ha­sı için­de ge­li­şi­ne vu­ruş­la to­pu ağlarla buluşturdu: 0-1.

DAKİKA 58: Sol ka­nat­tan ge­li­şen Fe­ner­bah­çe ata­ğın­da Sow, ra­ki­bi­nin üs­tü­ne üs­tü­ne gi­dip ce­za ala­nı yan çiz­gi­si ya­kın­la­rın­dan şık bir or­ta yap­tı. Hol­lan­da­lı yıl­dız Kuyt da to­pa gü­zel yük­se­lip et­ki­li bir ka­fa vu­ru­şuy­la to­pu ağ­la­ra gön­der­di: 0-2.

DAKİKA 60: Ka­nar­ya yine sol kanadı et­ki­li kullandı. Ca­ner, ce­za ala­nı­na gi­rip ka­le sa­ha­sı ya­kın­la­rın­dan to­pu uzak ka­le di­re­ği ya­kın­la­rı­na yu­var­la­dı ve Sow da to­pu boş ka­le­ye gön­der­di: 0-3.

DAKİKA 68: Fe­ner­bah­çe­’nin go­lü yi­ne sol ta­raf­tan gel­di. Sel­çu­k’­un ka­fay­la in­dir­di­ği to­pu To­pal, ce­za ala­nı için­den ka­le sa­ha­sı­na çe­vir­di. Sow’a yi­ne boş ka­le­ye göndermek kaldı: 0-4.

DAKİKA 73: Sağ ka­nat­tan ge­li­şen atak­ta Al­per, ce­za ala­nı­na gi­rer gir­mez yer­de kal­dı. Hakem beyaz noktayı gösterdi. Gök­han ise sa­rı kart gör­dü. To­pun ba­şı­na ge­çen kap­tan Em­re far­kı 5’e çı­ka­ran go­lü at­tı ve sko­ru be­lir­le­di: 0-5. 

SOW'UN 27 KARDEŞİ VARMIŞ

2 gol 1 asist yaparak geceye damgasını vuran Sow'un tam 27 kardeşi olduğu ortaya çıktı. 27 kardeşin bir babadan, ancak  annelerin farklı olduğu belirtildi. Senegalli oyuncunun tüm kardeşlerinin bakımını üstlendiği ifade edildi.

TRİBÜNDE OLAY: 2 YARALI

Mücadelenin 85. dakikasında istenmeyen olaylar yaşandı. Ev sahibi takım tribünlerinde gerçekleşen olayda Kırmızı-Siyahlı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında büyük bir kargaşa yaşandı. Olayda yaralanan iki seyirci hastaneye kaldırıldı.

TARLA İSYANI: ISINMAYA ÇIKTILAR ŞOK YAŞADILAR

Kamil Ocak’ın zemini Fenerbahçe’li futbolcuları karşılaşma öncesi korkuttu. Yönetici Kosif de “Milyon dolarlar harcayalım. Sonra tarlada futbol oynamaya çalışalım!” diye tepki gösterdi

Fe­ner­bah­çe­’nin dün dep­las­man­da Ga­zi­an­teps­por ile yap­tı­ğı maç ön­ce­si­ne Ka­mil Ocak Sta­dı­’nın ze­mi­ni dam­ga vur­du. Isın­ma­ya çı­kan Sa­rı-La­ci­vert­li fut­bol­cu­lar ade­ta şo­ke ol­du. Ki­mi böl­ge­ler­de çim­le­rin kalk­mış ol­ma­sı, ki­mi yer­ler­de üze­ri­ne ba­sı­lın­ca içi­ne göç­me­si ligin en faz­la pas­la­şan ta­kı­mı un­va­nı­na sa­hip oyun­cu­la­rın key­fi­ni ka­çır­dı. Kanarya, ligin en çok paslaşan takımı unvanına sahip.

TFF’ye mesaj

Sa­rı-La­ci­vert­li yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si Se­lim Ko­sif, bu du­ru­ma Twit­ter he­sa­bın­dan is­yan et­ti.“Te­şek­kür­ler TFF. 21. yüz­yıl­da bi­le­ri böy­le sa­la­har­da fut­bol oy­na­mak zo­run­da bı­rak­tı­ğı­nız için. TFF, bo­zuk olan sa­ha­la­rı yap­tı­rıp ku­lüp­le­rin ala­cak­la­rın­dan ke­se­bi­lir­si­niz. Biz­ler, mil­yon do­lar­lar har­ca­ya­lım son da tar­la­da fut­bol oy­na­ma­ya ça­lı­şa­lı­m” di­ye twe­et at­tı.

MERT'TEN ÖZGECAN MESAJI

Fenerbahçe'nin file bekçisi Mert Günok, Mersin’de katledilen genç üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı unutmadı. Mert, “Bu tarz olaylar ülkemizde yaşanırken, futbol konuşmak ne kadar doğru. Şu anda konuşulacak çok bir şey yok. Takım olarak sahaya çıkarken de aşırı bir sevinç yaşamadık. Bu olayları ülkemizde görmek acı. Umarım gerekli cezalar verilir ve bu olaylar bir daha yaşanmaz” ifadelerini kullandı.

KANARYA'YA 9 KATLI BAKLAVA

Fenerbahçe’nin Gaziantepspor’a karşı ligde ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, Kırmızı-Siyahlı takımla ligde yaptığı son 9 maçta rakibine puan vermedi. Kanarya, 9 mücadelede de sahadan galibiyetle ayrıldı. Kanarya,ligde deplasmanda en son 5 gollü galibiyetini ise 24 Kasım 2011 tarihinde Bucaspor karşısında almıştı. Sarı-Lacivertliler, o mücadeleyi 5-3 kazanmıştı.

SÜPER LİG'DE ALINAN SONUÇLAR KALAN MAÇLAR VE PUAN DURUMU

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar, kalan maçların programı, son puan durumu ve 21. haftanın maçlarının programı şöyle:

Kardemir Karabükspor – Kasımpaşa: 0 – 0
Akhisar Belediyespor - Kayseri Erciyesspor: 1 – 0
Gaziantepspor – Fenerbahçe: 0 – 5

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR