Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SKANDAL GECENİN PERDE ARKASI
SKANDAL GECENİN PERDE ARKASI
FIBA Avrupa Kupası’nda Final-Four’a kalma mücadelesi yapan İstanbul Üniversitesi’nin, skorer oyuncusu Shenise Johnson, İstanbul’da gittiği bir eğlence mekanında darp edildiği gecenin perde arkası.
7 Mart 2015, 14:01

 

Geçtiğimiz Pazar günü barda çıkan kavganın ardından İstanbul Üniversitesi BGD'nin sözleşmesini feshettiği Shenise Johnson'un oyuncu menajeri Serdar Çevirgen'den dayak yediği iddiaları basında yer alırken, söz konusu kavganın muhataplarından Çevirgen'den yanıt geldi.

FIBA Avrupa Kupası’nda Final-Four’a kalma mücadelesi yapan İstanbul Üniversitesi’nin, skorer oyuncusu Shenise Johnson, İstanbul’da gittiği bir eğlence mekanında darp edildiği ve olayda Johnson’ın FIBA lisanlı basketbol menajeri Serdar Çevirgen’le tartışmaya girdiği ve bu sırada yumruklandığı iddia edildi. 

RÖVANŞTA OYNAYAMADI 

Geçtiğimiz pazar günü barda çıkan kavganın ardından İstanbul Üniversitesi BGD'nin sözleşmesini feshettiği Shenise Johnson, FIBA Avrupa Kupası’nda Belçika’nın Castors Braine takımı ile oynadığı ve 78-65 kaybedilen yarı finalde forma giyemedi.

Menajer Serdar Çevirgen'den dayak yediği iddiaları basında yer alırken, söz konusu kavganın muhataplarından Çevirgen'den  yanıt geldi.

Shenise Johnson'un menajerlik şirketi Sports International Group bir açıklama yaptı ve Johnson'un Çevirgen'den aldığı darbe sonucunda yüzünde yara oluştuğu ve hastanede dikiş atıldığı belirtildi, Çevirgen'ın FIBA'ya şikayet edildiği kaydedildi. 

            image

'KAMERA KAYITLARI DA VAR'

Bu iddialara karşı Serdar Çevirgen ise Basketfaul'e şu açıklamayı yaptı:
"Bir başka kadınla gönül ilişkisi yüzünden tartışırken başına bir şey gelmesin diye koruma amaçlı olarak yanlarına gittim ve sakin olmasını söyledim. Durup dururken bana yumruk attı ve yere düştüm, dudağım patladı, merdivenden düştüm. Buna rağmen yine birşey yapmadım ve erkekler tuvaletine kaçtım. Erkekler tuvaletini basıp bana yeniden saldırdı. Yarım saat geçtikten sonra ben bardan ayrılırken bir kez daha hücum etti ve ben de kendimi korumak için bir tokat vurdum. Kaç defa dayak yemeliydim? Olayın en az 30 şahidi var. Yaşananları saptırarak kendisini aklamaya çalışıyor. 

Johnson daha önce de bir kadının burnunu kırmıştı. Elimde darp raporu var ve şikayetçiyim. Kendisine maddi-manevi tazminat davası açtım. Kameralarda herşey görünüyor. Menajerleri benim oyuncu portföyümden rahatsız oldukları için beni zor duruma sokmaya çalışıyor."


'OLAY ADLİ BİR VAKA'

İstanbul Üniversitesi BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yaşanan olayın bilgileri dahilinde olmadığını söyledi. Eyigüngör, "Gecenin bir yarısı, bir kişiyle barda kavga etmiş. Yaşanan olayların kulübümüzle hiçbir ilgisi yok. Zaten kendisi de ülkesine döndü" dedi.

Olaya savcılığın baktığını kaydeden Eyigüngör, "Olay, adli bir vaka. Vuran da ondan davacı, o da vurandan davacı" ifadelerini kullandı.
Shenise Johnson'la yollarını ayırdıklarını da vurgulayan Eyigüngör, ABD'li basketbolcunun takıma geri dönmesinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

25 yaşındaki basketbolcu, bu sezon İstanbul Üniversitesi BGD formasıyla ligde 16,1 sayı, 6,9 ribaunt ve 3,9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. ABD'li basketbolcu, FIBA Avrupa Kupası'nda ise 11,5 sayı, 6 ribaunt ve 2,3 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR