Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SON DAKİKADA FENERBAHÇE
SON DAKİKADA FENERBAHÇE
22 Mart 2015, 21:49
 
 
Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki olaylı derbi maçta Beşiktaş'ı 90. dakikada Sow'un attığı golle devirdi.
 
Derbiye ise kaçırdığı gollerden sonra taraftardan gelen tepki üzerine formasını çıkararak oyunu terk etmek isteyen Emenike damga vurdu. Nijeryalı golcü teknik direktör İsmail Kartal ve takım arkadaşları tarafından zorla ikna edilerek oyuna döndürülse de 2. yarıda oyuna dönmedi ve yerini Webo'ya bıraktı. Emenike devre arasında stadyumu da terk etti.
 
Sarı lacivertliler bu galibiyetle beraber puanını 53'e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Puan tablosunda Galatasaray 55 puanla lider, Beşiktaş ise 54 puanla 2. sırada yer alıyor.
 
ORTALIK KARIŞTI MAÇ DURDU
Derbide 30. dakikada ortalık karıştı ve maç kısa süreliğine durdu. Fenerbahçe forveti Emenike kaçırdığı gol pozisyonları sonrasında taraftarlardan tepki görünce sinirlenerek formasını çıkartarak saha dışına çıktı. Emenike soyuunma odasına doğru yürümeye başladı. Bu esnada İsmail Kartal ve Fenerbahçeli yedek oyuncular Emenike'yi durdumaya çalıştı. Emenike ikna edildi ve oyuna geri döndü ancak bu kez de Bruno Alves ile Bilic'in yardımcısı arasında tartışma çıktı. Bu esnada Emre ve Bilic'in arası da gerildi. Gerginlikler araya giren diğer oyuncuların araya girmesiyle giderildi ve maç tekrar başladı.
 
F.BAHÇE'YE SON DAKİKADA GÖKHAN ŞOKU
Maçın başlamasına dakikalar kalana kadar sarı lacivertlilerin ilk 11'inde görülen Gökhan Gönül, ısınma sırasında dizindeki ağrıların artması sonrasında kadrodan çıkarıldı. Fenerbahçe derbiye son saniyede Gökhan Gönül yerine Mehmet Topuz'la başladı.
 
Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Mehmet Topuz, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Meireles (Dk. 35 Sow), Kuyt (Dk. 49 Diego), Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Emenike (Dk. 46 Webo)
Beşiktaş: Tolga Zengin (Dk. 45 Günay Güvenç), Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Ersan Adem Gülüm, Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Hutchinson, Sosa (Dk. 80 Oğuzhan Özyakup), Tolgay Arslan (Dk. 73 Olcay Şahan), Demba Ba
Gol: Dk. 90+1 Sow (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 59 Veli Kavlak, Dk. 88 Motta (Beşiktaş), Dk. 90+5 Diego (Fenerbahçe)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR