Güzel ülkemiz için yazıyoruz - GALATASARAY KARADENİZ'DE BATTI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/spor-haberleri/24940/galatasaray-karadenizde-batti

 

GALATASARAY KARADENİZ'DE BATTI
GALATASARAY KARADENİZ'DE BATTI
Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede Galatasaray, Trabzonspor'a konuk oldu. Mücadele ev sahibi ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.
20 Nisan 2015, 08:17

 

Trabzonspor, Galatasaray'ı İstanbul'da 3-0 yenerek Cesare Prandelli'nin ipini çekerken, bir çelme de İtalyan çalıştırıcının yerine gelen Hamza Hamzaoğlu'na attı. Bordo-mavililer, Hamzaoğlu'nun yönetimindeki lider Galatlasaray'ı Avni Aker'de 2-1 yendi rakibini koltuğundan etti.

Trabzonspor maçın 20. dakikasında Özer Hurmacı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Galatasaray, bu gole 67'inci dakikada karşılık verdi. Maçta son sözü 85'te Carl Medjanı söyledi ve Cezayirli, Erkan Zengin'in ortasında topu boş kaleye göndererek maçın skorunu ilan etti, Trabzonspor: 2-Galatasaray:1.

Bu sonucun ardından Galatasaray 58 puanda kalırken averajla liderliği Beşiktaş'a kaptırdı. Fenerbahçe ise Bursaspor'u yendiği takdirde ligin yeni lideri olacak.

2010-11 sezonundan bu yana rakibini iki lig maçında da yenen Trabzonspor ise puanını 46'ya çıkardı ve Avrupa kupaları hedefini sürdürdü. 


Trabzonspor: 2 - Galatasaray: 1...