Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LOW İSTANBUL'DA
LOW İSTANBUL'DA
1998-99 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, yakın dostu İsmail Kartal’ın konuğu olarak İstanbul’a geldi
24 Nisan 2015, 08:24

 

Son dünya şampiyonu Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, İstanbul'a geldi. Yakın dostu İsmail Kartal'la bir araya gelen Löw, "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını çok istiyorum" dedi.

1998-99 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, yakın dostu İsmail Kartal’ın konuğu olarak İstanbul’a geldi. Anadoluhisarı’ndaki Uskumru Restoran’da Löw’ü ağırlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, telefonla da sık sık fikir alış verişi yaptığı eski arkadaşıyla yemek yiyip uzun uzun sohbet etti.

Löw, ilgi çekici buluşma sırasında gazetecilerle sohbetinde, R.Madrid, M.United gibi kulüplerden gelen tekliflere rağmen Alman Milli Takımı ile sözleşmesini 2018’e kadar uzattığını belirtti ve İsmail Kartal’ın liderliğe yükselmesi nedeniyle kutlama yemeği yediklerini belirtti.

‘FUTBOLDA HER ŞEY VAR’

Türkiye’deki şampiyonluk yarışına değinen Alman çalıştırıcı, sarı lacivertli takımı favori gösterdi ve “Şampiyon olmalarını çok istiyorum. Ama futbol bu. şampiyonluk gelmezse bile Fenerbahçe için en iyi ve doğru teknik adamın İsmail Kartal olduğunu söyleyebilirim” dedi.

‘GÜVENİMİ KAZANDI’

İsmail Kartal ile dostluğunun çok eskilere dayandığını anlatan tecrübeli teknik adam, “Kendisi çok açık sözlü ve öğrenmeyi çok seven bir insan. Türkiye’de olduğum dönemde birlikte çalışırken onun bir teknik direktör gibi düşündüğünü ve futbolu böyle yaşadığını fark ettim ve ona güvenim daha o dönemlerde başladı” ifadelerini kullandı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR