Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VOLKAN'A YOL GÖRÜNDÜ
VOLKAN'A YOL GÖRÜNDÜ
Başkan Aziz Yıldırım'ın 'yeni Fenerbahçe projesi' ile birlikte kulübün yerli kaleci geleneğinin yeni sezonda son bulacağı iddia edildi.
29 Mayıs 2015, 17:50

 

Başkan Aziz Yıldırım'ın 'yeni Fenerbahçe projesi' ile birlikte kulübün yerli kaleci geleneğinin yeni sezonda son bulacağı iddia edildi.

Oğlum' dediği Volkan Demirel’in hem yediği hatalı goller hem de deplasmanlardaki protestolarda yıprandığını düşünen Başkan Aziz Yıldırım, yabancı kaleci alınması için onay verdi. Takımın birinci kalecisi olacak bir ismi kadroya kazandıracak olan bu operasyon sonrası Engin İpekoğlu’dan Rüştü Reçber’e, Rüştü’den Volkan’a süregelen yerli kaleci devri bitecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı'nın yeni sezonda 18 kişilik kadroda 11 yabancı, 7 yerli hayâlinin altında; kendisi son dönem başkanlığında şike davasıyla uğraşacağı için güçlü bir takım kurup Süper Lig veAvrupa ’da başarılar elde etmek yatıyor. Bu sezon futbolculara kaçan şampiyonluk ve 4. yıldızdan dolayı çok kızan Yıldırım, "Takımda 11 yabancı oyuncu olsun" projesiyle birlikte radikal bir karara daha imza attı.

Fenerbahçe’nin uzun zamandır kalesini teslim ettiği yerli kaleci geleneği bu sezon son bulacak. Volkan Demirel’in hem yediği hatalı goller hem de gidilen deplasmanlardaki protestolarda yıprandığını düşünen sarı-lacivertli kulübün 1 numarası, yabancı kaleci alınması konusunda onayı vermiş durumda. Bu operasyon sonrasında 1991’den Engin İpekoğlu’dan Rüştü Reçber’e, Rüştü’den Volkan’a süregelen yerli kaleci devri de sona erecek.

EN SON ENKE VARDI!

Son olarak Christoph Daum döneminde Robert Enke’nin kaleyi koruduğu Fenerbahçe'de, Alman kaleci 2003 yılında çıktığı ilk karşılaşmada yediği 3 golün ardından bir daha sarı-lacivertli formayı görememişti. Sürpriz yabancı kaleci gelişmesinin ardından 2002-2003 sezonundan beri aralıksız sarı-lacivertli formayı giyen ve Rüştü Reçber’in 294 maçlık rekorunu 298’e çıkaran Volkan’ın bu gelişmelerin ardından forma için nasıl bir savaş vereceği merak konusu

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR