Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HALUK ULUSOY TÜRK FUTBOLUNA LAZIM
HALUK ULUSOY TÜRK FUTBOLUNA LAZIM
TFF Eski Disiplin Kurulu Asbaşkanı Avukat Remzi Kazmaz yaklaşan Türkiye Futbol Federesyonu seçimlerine dair açıklamalarda bulundu ve bir isimi özellikle öne çıkardı.
16 Haziran 2015, 09:52
 
TFF Eski Disiplin Kurulu Asbaşkanı Avukat Remzi Kazmaz yaklaşan Türkiye Futbol Federesyonu seçimlerine dair açıklamalarda bulundu ve bir isimi özellikle öne çıkararak, Türk futbolu bu isim ile doğru rotaya  girer , dedi.. 
 
3 büyük kulübün eski başkanları ve başkan yardımcılarının adaylığının gündemde olduğu TFF başkanlığı için , görev yaptığı dönem TFF  başkanı olan  Haluk Ulusoy'un bu görevi deneyimi ,bilgi birikimi ve futbol camiasında gördüğü saygı nedeniyle başkanlığa en yakın isim olduğunu iddia etti.
 
image
 
Onu en çok eleştiren isimlerden birydi  ama bugün destekliyor.
 
TFF de görev yaptığım süre boyunca Haluk bey ile çalışma ve onu yakından tanıma fırsatı buldum onu eleştirdim de  ve Türk futbolundaki çıtanın onun görev zamanında nasıl yükseldiğini en yakın hali ile görenlerdenim, bu yüzden ben Haluk Ulusoy gibi bir isimin tekrar Türk futbolunun atağa kalkması için başkan olması gerektiğine inanıyorum.Onun başkanlığındaki TFF de görev yapan insanlar çok rahat ve özgür  biçimde görevlerini yapma ortamı buldu,diyen Kazmaz, bu tezini gerekçelendirdi.
 
Mevcut Yıldırım Demirören federasyonu ile Türk futbolu dibe vurdu 
 
Şu anki yönetimin aldığı kararlar Türk futboluna iyi bir rota çizmekten uzaktır.Avrupa'da takımlarımızın aldığı sonuçlar ile FIFA ve UEFA listelerinde ülke puanlarımız maalesef çok gerilemiştir,bir yenilenme dinanizm gerekiyor bu isimde bence Haluk Ulusoy olmalı dedi ve devam etti...
 
TFF seçimleri öncesi fillerin savaşı başladı.
 
Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu Eski Başkanı Remzi Kazmaz, son toplantısında Kulüpler Birliği'nin attığı yeni adımların  altında  seçim çalışmalarının olduğunu ve Kulüpler Birliği ve TFF kullanılarak bazı yandaşlara menfaat sağlanması söz konusu olabilir bu'da Türk futboluna çok zarar verir menfaat gurupları elini Türk futbolundan çekmeli ,dedi.
1997-2004 yılları Türk futbolunun çok parlak dönemi.
 
Remzi Kazmaz'ın işaret ettiği Haluk Ulusoy 1997 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçildi.İlk olarak havuz sisteminin kusursuz işlemesi sağladı. 
 
Türk Futbolu, Avrupa ve Dünya’da en büyük başarılarını bu dönemde yaşadı. Galatasaray’ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğunun dışında milli takımımız, 2000 Avrupa Şampiyonası’nda çeyrek final, 2002’de Dünya Üçüncülüğü ve Fransa’da yapılan Konfederasyon Kupası’nda yine üçüncülük kürsüsüne çıktı.
 
Siyasi iktidar gücü Demirören'i başkanlığa taşımıştı
 
Kendi başkanlığını yaptığı Beşiktaş'ın  dahi maçlarına gidemeyen Yıldırım Demirören bu defa arkasında güçlü bir siyasi iktidar gücü bulamayacağından tekrar seçilmesi oldukça zor görülüyor.
 
Mutlu Demirdelen
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR