Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAMZA SABRİ HAYRANI ÇIKTI
HAMZA SABRİ HAYRANI ÇIKTI
Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu ile yeniden imzalanan sözleşmenin detayları Sarı-kırmızılı taraftarları çıldırttı.
19 Haziran 2015, 14:27

 

Galatasaray'ın, 1+1 yıllık sözleşme imzaladığı Sabri Sarıoğlu'na yılda 4.8 milyon TL garanti para ve maçbaşı 45 bin TL ödeyecek olmasına taraftarların tepki göstermesi üzerine yönetici Cüneyt Tanman bir açıklama yaptı.

image

Cüneyt Tanman, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu çok istediği için Sabri ile mukavele imzaladıklarını belirtirken, tecrübeli oyuncunun aldığı paranın hakkını vereceğine inandığını söyledi. Tanman, şöyle konuştu:

"Geçen sezon göreve geldiğinde takımı direk katkı yapmış, oyunun şeklini değiştirmiş, bize 2 kupa kazandırmış bir teknik adamımız var. O ne isterse yapmaya çalışacağız. Sabri'nin mukavelesi sadece bir yıllık ve performansa bağlı. 20-30 maç oynarsa bu para artacak. Teknik direktörümüz, Sabri'nin kalmasını çok istedi ve gereğini yaptık. Rakamı yüksek bulanlar olabilir, Sabri performansı ile bunun karşılığını vermiş ve verecek bir oyuncudur. Bu paranın içinde menajerinin komisyonu bile var" dedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR