Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MELO YUVADAN UÇTU
MELO YUVADAN UÇTU
Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 20 Temmuz'a kadar süre verdiği Felipe Melo, Brezilya ekibi Cruzeiro'ya imza atmaya hazırlanıyor.
12 Temmuz 2015, 13:58

 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Sabri Sarıoğlu ve Bilal Kısa transferlerini bu kadarda olurmu denilen rakamlara bitirirken takımın en önemli futbolcusu Melo'yu adeta harcaması şok etti.

Galatasaray'ın sambacısı Felipe Melo, Brezilya ekibi Cruzeiro'ya imza atmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 20 Temmuz'a kadar süre verdiği Felipe Melo, Brezilya ekibi Cruzeiro'ya imza atmaya hazırlanıyor.
Yıldız oyuncunun menajeri Jose Rodriguez, İtalyan basınına oldukça net ifadeler kullandı ve Felipe Melo'nun iki gün içinde Cruzeiro'ya imza atabileceğini belirtti.

"CRUZEIRO TAMAM GİBİ"

Rodriguez, "Felipe'nin Inter'e transferi konusunda son saatlerde benimle kimse ne konuştu ne de bağlantıya geçti. Şu anda işler değişti ve Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde herşeyin çözüleceğini umuyorum.Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir" ifadelerini kullandı.

"SÖZLEŞME DETAYLARI"

Cruzeiro'nun yıllık 2.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği Melo, anlaşma sağlandığı taktirde 21 Temmuz'da yeni takımının kampına katılacak.

image

Hamza Hamzaoğlu bu kareye tepkisiz kalmış ,daha sonra Sabri'ye bu kadarda olmaz denilen ücret adeta ona ödül olmuştu.

Melo için kılını kıpırdatmayan yönetim. 

Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile Şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır).
Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4.800.000 TL sabit transfer ücreti ve net 45.000 TL maç başı ücreti ödenecektir,açıklaması yapmıştı.

 

Ardından Sabri'nin aldığı zamın takımda bir dengesizlik yarattığını düşünenler sosyal medyada görüşlerini paylaştı. Bu olay, Twitter'da #GalatasaraydaHirsizVar etiketini trend yapacak kadar ciddileşti!

Sabri ile kavgalı olan Melo ise ilgisizlik karşısında kararını verdi ülkesine ve eski takımına dönme kararı aldı.

Melo, 2003'te Cruzeiro forması giymiş ve Alex de Souza, Marcio Nobre, Edu Dracena, Maicon, Cris, Maldonado gibi isimlerle beraber şampiyon olan efsanevi takımın bir parçası olmuştu  

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR