Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE PASSOLİG'E EVET DEDİ
FENERBAHÇE PASSOLİG'E EVET DEDİ
Sarı-Lacivertliler geçen sezon reddettiği 9 milyon dolarlık Passolig desteğine bu kez ‘evet’ dedi
16 Temmuz 2015, 23:12

 

Stat isim hakkı, yeni sponsorluklar ve kombine kart satışından elde ettiği gelirle son dönemde kazancını artıran ve büyük transferler yapabilenFenerbahçe bir kaynak daha buldu.

Sarı-Lacivertli yöretim bir süredir görüşme halinde olduğu Passoligfirması ile 9 milyon dolarlık bir anlaşma yaptı. Aslında bu rakam geçen sezon başı tıpkı Galatasaraygibi Fenerbahçe'ye de teklif edilmişti. Ancak Kanarya taraftarından da gelen tepkiler nedeniyle zaten e-bilet sistemine en geç giren takımdı. Ve bu parayı istemediği için Galatasaray'ın kartı taraftarlara 25 liradan satılırken Fenerbahçe'ninki 8.5 liradan satışa çıkmıştı. Yeni sezon öncesi için taraflar çeşitli maddelerde anlaştı ve Fenerbahçe bu parayı kasasına koydu.

AHMET KONANÇ - BUGÜN GAZETESİ

ARTI PARAYI CİMBOM ÖNLEDİ

Bir ilginç detay daha var. Fenerbahçe aslında daha büyük bir rakam talep ediyordu. En başından beri taraftar sayısının ve pazarının tüm takımların daha üstünde olduğunu savunuyordu. Ancak rakam Galatasaray'ınki ile aynı kaldı. Çünkü Cimbom'un firma ile sözleşmesine ilginç bir madde koydurduğu ortaya çıktı. Buna göre başka bir kulüp Galatasarday'dan fazla ücret aldığında anlaşma bozuluyor. Bu arada Passolig 4 Büyükler'le 5 yıllığına, Anadolu takımlarıyla ise 5+5 yıllığına sözleşme imzaladı. Beşiktaş 5 milyon, Trabzonspor 3 milyon dolar kadar bir ücret aldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR