Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OZAN TUFAN'DAN ŞOK SÖZLER
OZAN TUFAN'DAN ŞOK SÖZLER
Bursaspor'un orta sahadaki başarılı futbolcusu Ozan Tufan, her fırsatta "Oyuncularımızı tutacağız" mesajı veren Başkan Recep Bölükbaşı'na, transferi ve tutulmayan sözlerle ilgili ağır eleştirilerde bulundu. Fenerbahçe yönetiminin, milli futbolcu için yaptığı transfer teklifi yeşil-beyazlılar tarafından geri çevrilmişti.
25 Temmuz 2015, 15:01
 
Ozan Tufan, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ve Bursaspor muhabiri Barış Yalım’a çok çarıcı açıklamalarda bulundu.   
 
Hedeflerinin olduğunu belirten 20 yaşındaki futbolcu, “Hayallerimi gerçekleştirmek istediğimi söyledim. Mukavelem devam ettiği için buradayım. Ne gelişir, gelişmez bilmiyorum. Başkan teklif gelmediğini söylüyor. Menajerim ise teklif olduğunu söylüyor. Bir kişide yanlış var, ama onu daha çözmedim. Bu tersliği anlamadım. Ama durumum ya bu hafta ya da öbür hafta netlik kazanır" dedi.
 
"VALENCIA'YA TRANSFERİM OLMADI"
'Menajerim Ahmet abi (Bulut) bana gelen teklifleri söylemiyor' diyen Ozan Tufan, "Hiçbir kulübü telaffuz etmek istemiyor. Arda abinin (Turan) transferinde de aynısını yaptı. 'Dillendirince olmuyor' dedi. Valencia olayı vardı. O çok dillendirildi ve olmadı. Ondan sonra da gelen teklifleri bana söylemedi, ama teklif olduğunu biliyorum. Bana attığı mesajlarda belli etti, ama isim vermedi. Aynı Arda abinin taktiğiyle yürüyor” ifadelerini kullandı.
 
"AKLIM ÇOK KARIŞIK"
Şok açıklamalarına devam eden Ozan Tufan şunları söyledi:
“Bana verilen sözler var. Sözler de yerine getirilmedi. Kendimi idmanlara veremiyorum, aklım karışık. Transferlerden değil, verilen sözlerin tutulmamasından dolayı aklım karışık. Ertuğrul hocanın beklentilerini ve isteklerini karşılayamıyor olabilirim. Açıkçası beni anlamalarını istiyorum. Sonuçta benim babam hala çalışıyor. Bir futbolcu babasını çalıştırmaz. Hiçbir futbolcunun babası da çalışmıyordur, ama benim babam çalışıyor. Bu da bana koyuyor. Sabah erken kalkıp işe gitmesine üzülüyorum. Aileme rahat bir yaşam sağlamak istiyorum. Onun da yapacak bir şeyi yok. Çalışmak zorunda. Demek ki aldığım şeyler bana yetmiyor."
 
"BANA 'ORADA SANA ADAM GİBİ DAVRANIRLAR' DEDİLER"
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Fatih Terim’le durumunu konuştuğunu dile getiren Ozan Tufan, "Fatih hocayla konuştum. O da bana, ‘Senin kafan mı karışık?’ sorusunu sordu. ‘Son haftalarda tempon düştü, istediklerimizi göremedik sende’ dedi. Ben de ona sıkıntılarımın olduğunu ve gidermediklerini söyledim. O da, ‘İnşallah onlar düzelir ama sen bunları kafana takma’ dedi. Yurt dışında oynamak isteyip istemediğimi sordu. Ben de istediğimi söyledim. Zaten o da ‘En iyisi o’ dedi. Menajerimle konuştuklarını düşünüyorum. O da benim yurt dışında oynamamı söyledi. Sadece Fatih hoca değil. Alpay Özalan, Hakan Ünsal ve Tümer Metin’le de konuştum. Hepsi gitmemi söylediler. ‘Orada sana adam gibi davrandığını gösterirler, orada insan olduğunu anlarsın’ dediler. Ben de heveslendim. Mukavelem devam ettiği için beklemek zorundayım. Gidemezsem kalacakmış gibi çalışıyorum" şeklinde konuştu.
 
"YURTDIŞINDA KAMP YAPMAK İSTERDİM"
Yurtdışına transferi konusunda “Kendimi hazır hissediyorum" diyen Ozan Tufan, "bu sene gidersem, gideceğim takımın kampına katılmak istiyordum. Onların kampını yemek istiyordum. Enes Ünal ile konuşuyorum, çok zor olduğunu söylüyor. Şimdi transfer olursam, istediklerini veremeyebilirim. Buranın idmanı ile yurtdışındaki idman çok farklıdır. Amacım hedeflerime ulaşmak. İnşallah hedeflerime ulaşırım ve Bursaspor’umu, şehrimi en iyi şekilde temsil ederim" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR