Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON TURU ZORA SOKTU
TRABZON TURU ZORA SOKTU
Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Makedonya temsilcisi Rabotnicki'ye 1-0 yenildi.
30 Temmuz 2015, 23:01

 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Makedonya temsilcisi Rabotnicki'ye 1-0 yenildi.

Stat: Nacionalna Arena Filip II
Hakemler: Pawel Gil, Piotr Sadczuk, Marcin Borkowski (Polonya)
Rabotnicki: Bozinovski, Cikarski, llievski, Ristevski, Siljanovski, Vujcic, Petrovikj, Sahiti (Dk. 85 Mitrov), Anene, Altiparmakovski (Dk. 81 Markoski), Ilijoski (Dk. 64 Trajcevski)
Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Salih Dursun, Aykut Demir (Dk. 75 Okay Yokuşlu), Mustafa Yumlu, Alper Uludağ, Medjani, Constant, Sefa Yılmaz (Dk. 62 Özer Hurmacı), Yusuf Erdoğan, Waris (Dk. 80 Erkan Zengin), Cardozo
Gol: Dk. 23 Ilijoski (Rabotnicki)
Sarı kartlar: Dk. 5 Medjani, Dk. 55 Alper Uludağ, Dk. 89 Okay Yokuşlu,
Dk. 90 Özer Hurmacı (Trabzonspor), Dk. 9 Ilijoski, Dk. 51 Vujcic (Rabotnicki)

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Rabonicki’yi geçemedi: 1-0. 

Üsküp’te avantaj arayan bordo mavililer sert kayaya çarptı. Rakibini oynatmayan ve savunma arkasına attığı toplarla gol arayan ev sahibi Rabonicki 23’üncü dakikada Ilijoski ile öne geçip avantajı yakaladı. İlk yarıda hiç bir varlık gösteremeyen ve zayıf rakibi karşısında ezilen bordo mavililer ikinci yarıda bulduğu fırsatları da Yusuf ve Cardozo ile değerlendiremeyince tur umutlarını Trabzon’a bıraktı.

DOSTLUK YEMEĞİ VERİLDİ
Rabotnicki Kulübü tarafından, Trabzonspor yönetim kurulu ve UEFA temsilcine yemek verildi. Yemeğe Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Futbol İdari İşler Müdürü Aysun Karahasanoğlu ile birlikte UEFA Temsilcisi Jannis Mezeckis, Rabotnicki Kulübü Genel Sekreteri Nenad Monev katıldı. Yemekte her iki kulüp yetkilileri birbirine karşılıklı olarak başarı dileyerek, maç anısına hediye sundu.

 


HURMA KULÜBEDE
Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak ile yaşanan krizin ardından istifa kararı alarak İstanbul'a giden ancak dün akşam yeniden Üsküp'teki kampa dönen Sportif Direktör Süleyman Hurma, Rabotnicki maçında kulübedeki yerini aldı. Karşılaşma öncesi Süleyman Hurma ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, saha kenarında uzun süre sohbet etti.

Rabotnicki maçının oynandığı Nacionalna Arena Filip II Stadyumu'nda Makedon taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermedi. Tribündeki çok büyük boşluklar dikkat çekerken, Trabzonspor'u ellerindeki Türk bayraklarıyla destekleyen taraftarların arasında Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe formalılar da ilgi çekti. Ayrıca Fenerbahçe taraftarları kendi takımlarının da flamalarını açarak Trabzonspor'a destek oldu.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR