Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' İBRAHİMOVİÇ GELİYOR '' YAZDI
'' İBRAHİMOVİÇ GELİYOR '' YAZDI
İsveç’in Aftonbladet gazetesi, İbrahimovic’in Galatasaray ile anlaştığını duyurarak perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceğini iddia etti...
3 Ağustos 2015, 08:09

 

İsveç’in Aftonbladet gazetesi, İbrahimovic’in Galatasaray ile anlaştığını duyurarak perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceğini iddia etti...

Başkan Özbek sponsorla görüşüyor.

İb­ra­hi­mo­vic, PSG'nin Lyon'u 2-0’lık skor­la ge­çe­rek Sü­per Ku­pa'ya ulaş­tı­ğı mü­ca­de­le­nin ar­dın­dan, Ins­tag­ram ve Twit­ter he­sa­bın­dan ka­ri­ye­ri­nin 27. ku­pa­sı ile bir­lik­te, "27 Nu­ma­ra ile bir­lik­te eve doğ­ru yol­da­yım" şek­lin­de bir me­sajı Instagram hesabından pay­laş­tı. Bu me­sa­jın ardından Ga­la­ta­sa­ray ta­raf­tar­la­rı tec­rü­be­li fut­bol­cu­yu me­saj yağ­mu­ru­na tut­tu. Bazı Mi­lanlılar ile Sa­rı-kır­mı­zı­lı ta­raf­tar­lar­ ile söz da­la­şı­na girdi. Öte yandan Galatasaray taraftarları, İbrahimovic için Twitter’da #SignForGalaZlatan (Galatasaray için imzala Zlatan) etiketiyle kampanya başlattı. Bu etiket, kısa sürede Türkiye gündeminde zirveye oturdu. Dünya gündeminde de üst sıralara kadar yükseldi.



11 MİLYON EURO İDDİASI

İsveç'in Aftonbladet gazetesinin "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos'ta sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" ifadeleri heyecan oluşturdu. Gazete, Aslan’ın İbrahimovic’e 11 milyon euro, kulübü PSG’ye de 5 milyon euro ödeyeceğini öne sürdü. İtalyan Corriere della Sera ise Zlatan’a 11 milyon euro önerildiğini ancak İsveçli golcünün kararını henüz vermediğini yazdı.
image

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bu transferle bizzat ilgileniyor. Başkan Özbek, sponsor konusunda çalışmalara aralıksız devam ediyor. İbrahimovic’e ödenecek yıllık ücretin büyük bir kısmının sponsor tarafından karşılanması hedefleniyor. Görüşmelerin kısa bir süre içinde netlik kazanacağı belirtildi.

NOT: İbrahimovic, 3 sezonluk PSG kariyeri boyunca 3’ü lig olmak üzere toplam 9 kupa kaldırma başarısı gösterdi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR