Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
UZATMA DAKİKALARINDA YIKILDIK
UZATMA DAKİKALARINDA YIKILDIK
Türkiye ayağına gelen fırsatı tepti... Milli Takım, 1-0 önde götürdüğü karşılaşmada son dakikada yediği golle Letonya ile 1-1 berabere kaldı. Üstelik grupta en önemli rakiplerimizden Hollanda evinde İzlanda'ya 1-0 mağlup olmuşken. A Milli Takım'ın golünü 78. dakikada Selçuk İnan atarken Letonya'nın golü 90. dakikada Sabala attı.
3 Eylül 2015, 21:35

 

A Milli Futbol Takımı 2016 Avrupa Şampiyonası Grup eleme maçında Letonya ile karşı karşıya geldi. Maçın 77. dakikasında Selçuk ile öne geçen Milliler, uzatma dakikalarındaki gole engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

LETONYA SON DAKİKA GOLÜ BULDU
Ceza sahamıza sool kanattan gelen topta Visnakovs topu kafayla Sabala'nın önüne indirdi. Bu oyuncunun ceza sahamız dışından vurduğu şutta top ağlarımızla buluştu. 


BEKLENEN GOL SELÇUK'LA GELDİ
Beklenen gol Selçuk'la 77. dakikada geldi. Karşılaşmanın başından beri Letonya ceza sahasına baskı uygulayan Milli Takım, beklediği golü Selçuk'un uzaktan çektiği şutla buldu.

KARŞILAŞMADAN NOTLAR
A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya'yı ağırladığı maçta Konya'da ilk kez sahaya çıktı. Geçen sezon hizmete giren Konya Büyükşehir Torku Arena da ilk kez milli maça ev sahipliği yaptı. Konya Büyükşehir Torku Arena'da, Türkiye-Letonya maçı ile birlikte ilk kez bir milli maç oynandı. Bugüne kadar 14 farklı kentte rakiplerini konuk eden A Milli Takım, Konya'da ilk kez sahne aldı. Milli takımın, Letonya'yı konuk ettiği mücadeleye Konyalı futbolseverler büyük ilgi gösterirken, Konya Büyükşehir Torku Arena tribünlerinin tamamına yakını doldu.


Karşılaşma öncesinde Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki her koltuğa bir bayrak bırakıldı. 


STADYUMDA HER YER KIRMIZI BEYAZ

Türkiye-Letonya maçıyla görücüye çıkan Konya Büyükşehir Torku Arena, ilk milli maçta kırmızı-beyaz renklerle süslendi. Konya Büyükşehir Torku Arena'yı çevreleyen tribünler Türk bayraklarıyla süslenirken, stada 5 metre eninde 8 metre yüksekliğinde 60 bayrak da asıldı. Statta ayrıca seyirciler için de koltuklara 40 bin bayrak bırakıldı. Stadın dışarısındaki aydınlatma direklerinde ise 3 metre eninde 5 metre yüksekliğinde 50 bayrak kullanıldı. Türkiye Futbol Federasyonu ve Spor Toto Teşkilatı'nın iş birliğiyle stat dışında ışık ve lazer gösterileri de yapıldı.

 

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR