Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKHAN GİDİYOR MU ?
GÖKHAN GİDİYOR MU ?
Fenerbahçe'de, uzun süren sakatlığı sonrası formasını Şener Özbayrak'a kaptıran Gökhan Gönül, dün akşam Ajax karşısında ilk 11'de sahaya çıktı
23 Ekim 2015, 14:43

 

Uzun süren sakatlığının ardından Ajax karşısında ilk 11'de forma giyen Gökhan Gönül, maç sonrası yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı.

Fenerbahçe'de, uzun süren sakatlığı sonrası formasını Şener Özbayrak'a kaptıranGökhan Gönül, dün akşam Ajax karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. 2002'den bu yana sarı lacivertli formayı giyen tecrübeli futbolcu, kafalarda soru işaretleri doğuran açıklamalar yaptı. 

İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;

"3 puan için çıktığınız maçlarda bazen istediğiniz oyunu sahaya yansımıyor. Çok iyi futbol oynayamıyorduk ama bugün ikinci yarı iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu sezon hiç resmi maçta oynayamadım. Shakhtar maçı öncesi sakatlanmıştım, ondan beri böyle... Maç eksikliği çok farklı bir şey. Zor oldu benim için de... Zamanla kendimi bulacağıma inanıyorum, ama maç eksikliği zor bir şey. Son dakikada gelen golle de olsa galip gelmek çok güzel. Hafta sonu, uzun bir süredir galip gelemeyen birGalatasaray'ı konuk edeceğiz ve umarım yine galip olarak ayrılacağız. Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum. 2-3 aydır top oynamıyorum, beni çok iyi karşıladılar. Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım."

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR