Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEZAYI KİM ÖDEYECEK ?
CEZAYI KİM ÖDEYECEK ?
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye PFDK tarafından verilen 2 milyon 20 bin liralık para cezasının kimin tarafından ödeneceği Trabzon'da yeni tartışma konusu oldu.
5 Kasım 2015, 16:26

 

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı bulunan Trabzonspor Kulübü, Gaziantepspor maçından sonra yaşanan olayların faturasını ağır ödeyecek.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yönetici arkadaşına verilen 2 milyon 45 bin TL'lik para cezası bordo mavili kulübün kasasından çıkacak. Diğer bir deyişle Trabzonspor'un toplam 335 milyon TL'yi bulan borcuna 2 milyon TL daha eklenmiş olacak...image

 

 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) Trabzonspor-Gaziantepspor maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle bordo mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere verdiği cezalar gündeme bomba gibi düştü.

Başkan Hacıosmanoğlu ve 8 yönetici arkadaşı 280 gün ila 410 gün arasında değişen hak mahrumiyeti cezalarına çarptırıldı.

PFDK bu isimlere ayrıca, 60 bin ila 260 bin TL arasında değişen para cezaları kesti. Başkan ve yöneticilere verilen maddi cezaların toplamı tam 2 milyon 45 bin TL'ye ulaştı.image

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye PFDK tarafından verilen 2 milyon 20 bin liralık para cezasının kimin tarafından ödeneceği Trabzon'da yeni tartışma konusu oldu.

Bugüne kadar PFDK'dan alınan cezaların kulüp kasasından ödendiği belirtilirken, yerel gazeteler bu kez cezaları yöneticilerin cebinden ödemesi için adeta kampanya başlattı. 

Kuzey Ekspres Gazetesi, "Trabzonspor'a ceza vermek için aç kurtlar gibi bekleyenlere bu fırsatı siz verdiniz. Madem Trabzonspor sevdalısısınız bu paraları cebinizden ödeyin", İlkhaber Gazetesi, "Raconun bedelini Trabzonspor'a ödettiremezsiniz", Günebakış Gazetesi, "Cezaları kim ödeyecek?", Son Nokta Gazetesi, "Trabzonspor'a verilen cezalar kulübü büyük bir mali külfetin altına soktu. Kim ödeyecek?" başlıklarıyla, para cezalarını yöneticilerin ödemesini istedi. 

Buna karşılık bir kesim de, yöneticilerin kulübün haklarını savunmak için böyle bir eylem yaptığını ve cezaları bugüne kadar olduğu gibi kulübün ödenmesi gerektiği görüşünü dile getirdi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR