Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BENZEMA TUTUKLANDI
BENZEMA TUTUKLANDI
Fransız Milli Takımı'ndan arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, hakkındaki suçlamaları kabul etti. İngiltere'nin London Evening Standard gazetesi ise, Benzema'nın tutuklandığını yazdı
5 Kasım 2015, 17:31

 

Fransız Milli Takımı'ndan arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, hakkındaki suçlamaları kabul etti. İngiltere'nin London Evening Standard gazetesi ise, Benzema'nın tutuklandığını yazdı

Bu sabah mahkemeye sevk edilen ünlü futbolcu, çocukluk arkadaşının isteği üzerine olaya karıştığını itiraf etti. Fransız medyasına göre Benzema, arkadaşı ile birlikte 3 dolandırıcının ellerindeki Valbuena'ya ait kaseti karşılığında oyuncudan para istediklerini kendisinin deşantaja aracı olduğunu söyledi.

Real Madrid'in yıldızı, Valbuena'ya zarar verdiğini düşünmeden çocukluk arkadaşına yardımcı olmaya çalıştığını dile getirdi. Soruşturma kaynakları, Benzema'nın Valbuena'ya istenilen tutarı ödemesi noktasında bir telkininin olup olmadığının da araştırıldığını belirtildi.

Dün ifadeye çağrıldığı Versay polis merkezinde 24 saat gözaltında kalan Benzema hakkında Versay Savcısı'nın da soruşturma açılmasını talep ettiği belirtildi. Ayrıca savcılık yıldız oyuncuya adli kontrol uygulanmasını da talep etti. Bu arada da Lyon'da gözaltına alınan oyuncunun çocukluk arkadaşının da Versay'a getirildiği kaydedildi.

image

İNGİLİZ GAZETESİ: BENZEMA TUTUKLANDI

İngiltere'nin London Evening Standard gazetesi, bugünkü manşetindeReal Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema'nın Milli Takımdan arkadaşı Mathieu Valbuena'ya şantaj yaparak para koparma suçundan tutuklandığını yazdı.

Haberde, dünyanın en iyi futbolcularından Karim Benzama'nın (27) daha önce de polis tarafından sorgulandığına dikkat çekildi. Davaya yakın bir kaynak, "Benzema'nın bu davadaki rolüyle ilgili tutuklandığını teyit edebiliriz" dedi.

Bouches-du- Rhone ve Olse bölgelerinde başka tutuklamaların da olduğu kaydedildi. Geçen ay eski Liverpool, Sunderland, Queens Park Rangers'ın yıldız futbol oyuncusu Fransız milli Djibril Cisse (34) aynı suçlamayla tutuklanmış ve daha sonra hüküm giymeden serbest bırakılmıştı. Dünkü tutuklamayla ilgili olarak Benzema'nın avukatı bir yorum yapmak istemedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR