Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ ELİNDEN KAÇIRDI
BEŞİKTAŞ ELİNDEN KAÇIRDI
Beşiktaş kazanması halinde grupta liderliğe yükseleceği ve son iki maça büyük avantajla gireceği maçta, Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı
5 Kasım 2015, 19:01

Beşiktaş kazanması halinde grupta liderliğe yükseleceği ve son iki maça büyük avantajla gireceği maçta, Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Beşiktaş ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadele 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

İki takım da maça birbirlerini ölçerek başladı ve oyunu orta sahada kabul ettiler. Siyah-beyazlılar, Niasse’nin eline çarpan topuna penaltı itirazları yapsa da Alman hakem Felix Zwayer beyaz noktayı göstermedi.

İlk yarıda Olcay ile ataklar bulan siyah-beyazlılar başalarılı olmadı. Birçok hata yapan Olcay Şahan, devre arasında yerini Ricardo Quaresma’ya bıraktı.Portekizli futbolcu 58. dakikada savunmadan dönen topa yerden sert ve düzgün bir vuruş yaparak Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Quaresma golden sonra yedek kulübesine koşarak yedek kaleci Günay’a sarıldı.

Bu golden sonra 10 dakika daha karşı kalede tehlikeler bulan Beşiktaş, savunmaya çekildiği anlarda golü kalesinde buldu. Eski Akhisarlı Niasse, 76. dakikada kenardan gelen pasta topu bekletmeden kaleye gönderdi ve skora 1-1’lik eşitliği getirdi.

Maçın geride kalan dakikalarında takımlar galibiyet golü aradı ancak başarılı olamadılar.

Bu sonuçla Beşiktaş 6 puana, Lokomotiv Moskova da 8 puana yükseldi.

 

 

 

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR