Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAMZA BUNU HAK ETMEDİ
HAMZA BUNU HAK ETMEDİ
Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hakan Şükür, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilme kararına ilişkin görüşlerini Twitter hesabından açıkladı.
19 Kasım 2015, 18:39

 

Galatasaray efsanesi Hakan Şükür, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasına şaşırmadığını belirterek ilginç yorumlar yaptı.

Galatasaray'ın efsane futbolcularından Hakan Şükür, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilme kararına ilişkin görüşlerini Twitter hesabından açıkladı.

Hamzaoğlu'nun ayrılış şekline şaşırmadığını belirten Şükür, tweetlerinde imalı ifadeler kullandı. Galatasaray'ın Astana ile oynadığı maçın ardından yönetimin Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istemesinin bu olayda dönüm noktası olduğunu savunan Şükür, şöyle dedi:

"Hamza Hocanın ayrılış biçimine şaşırmadım. Rapor olayından sonra geri sayım başlamıştı. Eğer sebep söylenen gibiyse, 'Sadece yazık' der geçerim. 3 kupalı bir sezon ve 4. yıldızı takan hoca olarak tarihe geçti. Yolun açık olsun kardeşim Hamza... Çok şey söylenebilir ama, Hamza hocanın yönetim kararına saygı duyan açıklaması söylenecek sözün önüne geçer. Hayırlı olsun..."

Hamza hocanın ayrılış biçimine şaşırmadım. Rapor olayından sonra geri sayım başlamıştı. Eğer sebep Söylenen gibiyse,Sadece yazık der geçerim

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR