Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ TAM YOL
BEŞİKTAŞ TAM YOL
UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda Beşiktaş, Arnavut ekibi Skenderbeu’yu Cenk Tosun'un attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Beşiktaş H Grubu'nda 9 puanla liderliği yükseldi. Arnavutluk ekibi Skenderbeu ise 3 puanla grubun son sırasına demir attı.
26 Kasım 2015, 20:11

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında Skenderbeu’yu konuk eden Beşiktaş, Cenk Tosun’un golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı. Beşiktaş, Sporting Lizbon’un Lokomotiv Moskova’yı yenmesi ile grupta liderliğe yükseldi.

Maça Mario Gomez’in yerine ilk 11’de başlayan Cenk Tosun, sergilediği performans ile Şenol Güneş’i mahçup etmedi. Sezon başından bu yana golcüsünün ne kadar formda olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adamın sözleri, Skenderbeu maçında bir kez daha ispatlanmış oldu. 35 ve 78. dakikalarda sahneye çıkan Cenk Tosun, takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

Aslında maça pek de istediği gibi başlayamadı Beşiktaş. Tribünleri dolduran yaklaşık 11 bin taraftarın daha ofansif bir takım beklentisi ilk yarıda gerçekleşmedi. Oğzuhan Özyakup’un fazla sorumluluk almaması, Beşiktaş’ın hücumda etkinliğini düşürdü. Ancak soldan yapılan bir ortada Cenk Tosun’un muhteşem kafa vuruşu, siyah-beyazlı ekibin soyunma odasına önde girmesini sağladı.

İkinci yarıya önde olmanın verdiği avantajı iyi kullanan Beşiktaş, açılan Skenderbeu karşısında daha etkili olmaya başladı. Özellikle Quaresma’nın oyuna girmesi ile hareketlenen Beşiktaş, 78. dakikada geliştirdiği ani atakla ikinci golü buldu. Kalan bölümlerle farkı açacak fırsatlar yakalasa da üçüncü golü bulamayan siyah-beyazlılar, mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 9’a yükselten Beşiktaş, ligde liderliğe yükseldi. 3 puanda kalan Skenderbeu ise gruptan çıkma şansını kaybetti. Temsilcimiz, grubun son maçında Sporting Lizbon ile deplasmanda karşılaşacak.image

Beşiktaş ile Skenderbeu arasında oynanan Avrupa Ligi mücadelesinde Kerim Frei'ın oyundan çıkarken yedek kulübesine yaptığı hareketler olay oldu.

Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Skenderbeu'yu ağırladı. Uzun bir aranın ardından ilk 11'de şans bulan genç oyuncu Kerim Frei, karşılaşmanın 69. dakikasında yerini Portekizli oyuncu Quaresma'ya bıraktı. Oyundan çıkarken Frei, Şenol Güneş ile tokalaşmadı ve yardımcı antrenör Tamer Tuna'ya tepki göstererek kulübeden montunu alıp soyunma odasına gitti.

 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR