Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE RÖVANŞI ALDI
FENERBAHÇE  RÖVANŞI ALDI
Molde'yi 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, gruptaki son maç öncesi büyük bir avantaj yakaladı. Sarı-lacivertliler, son maçta Celtic ile berabere kalması halinde UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma şansını yakalayacak.
26 Kasım 2015, 22:25

 

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Molde’yı 2-0 mağlup etti. Maçın 68. dakikasında Fernandao’nun kafası ile öne geçen Fenerbahçe, Ozan Tufan ile farkı ikiye çıkardı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe iyi başladı. Oyunu rakip yarı alana yıkan sarı-lacivertliler, uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklamaya başladı. Ancak ilk 15 dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran Molde, yavaş yavaş Fenerbahçe kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. Karşılıklı ataklarla geçen kalan dakikalarda iki takım da gol bulmayı başaradı.

İkinci yarı hem Molde hem de Fenerbahçe ağır zeminin de etkisiyle fizik olarak düşüş yaşamaya başladı. Oyun tam golsüz eşitliğe kilitlenirken sahneye çıkan Fernandao, kilidi açan isim oldu. Alper Potuk’un ortasına iyi yükselen Brezilyalı yıldız, takımını öne geçirdi.

Fenerbahçe, 78. dakikada Fernandao’nun karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin müdahelesi sonrası topu önünde bulan Ozan Tufan’ın boş kaleye attığı golle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın son dakikalarında Alper Potuk’a yerdeyken sert bir müdahelede bulunan Knut Rindaroy, kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla puanını 8’e yükselten Fenerbahçe, gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde ett. Sarı-lacivertliler, son maçta Celtic ile İstanbul’da oynayacağı karşılaşmada bir puan alması halinde bir üst tura yükselecek.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR