Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE KONYA'DA ÇÖKTÜ
FENERBAHÇE KONYA'DA ÇÖKTÜ
Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Torku Konyaspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Torku Arena Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Torku Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Dimitar Rangelov ve 85. dakikada Ali Çamdalı attı.
10 Nisan 2016, 07:13
 
Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı. Sarı lacivertliler, Aykut Kocaman'la inanılmaz bir çıkış yakalayan Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi ve son 2 haftadaki 5. puanını kaybetti.
 
KONYA FIRTINA GİBİ BAŞLADI
 
Mücadeleye çok hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 2. dakikasında öne geçti. Skubic'in pasıyla ceza sahasının sağ çaprazına hareketlenen Ömer Ali Şahiner, topu içeri çevirdi. Altıpasta meşin yuvarlağı önünde bulan Rangelov'un gelişine sert şutunda top, üst direğe çarparak ağlara gitti ve Konyaspor öne geçti.
 
VOLKAN'DAN NEFİS ASİST
 
İlk yarının büyük bölümünde rakibi karşısında büyük hata yapmayan yeşil beyazlılar, yan toplar haricinde pozisyon vermedi. Ancak 41. dakikada Volkan Şen'in kişisel becerisi her şey değiştirdi. Sol kanattan hızlı atağa çıkan Volkan, Skubic'i ekarte ederek aut çizgisine kadar indi ve topu kale sahasına gönderdi. Arka direkte bomboş durumda topla buluşan Fernandao kariyerinin en kolay gollerinden birini atarak skoru dengeledi.
 
VUKOVIC GOLÜ ÖNLEDİ
 
İkinci yarı ise Fenerbahçe'nin kontrolünde geçti. 53. dakikada Fernandao'nun topu ağlara giderken Vukovic çizgiden çıkardı. Volkan Şen'in hızlı çıkışlarıyla pozisyona giren sarı lacivertliler, aradığı golü bulamadı.
 
ÖMER ALİ SKORU BELİRLEDİ
 
85. dakikada ikinci yarıda ilk tehlikeli atağında golü buldu. Ömer Ali'nin ortasında Bajic nefis indirdi. Ali Çamdalı önce Mehmet Topal'ı geçti, ardından da takımını bir kez daha öne geçirdi.
 
Karşılaşmada başka gol olmadı ve maç 2-1 Konya'nın üstünlüğüyle sona erdi. Böylece son 2 maçta 5 puan kaybeden Fenerbahçe, 60 puanda kaldı ve şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Avrupa'da 2016'nın kaybetmeyen 2 takımından biri olan Konyaspor'un serisi de devam etti. Yeşil beyazlılar 53 puana yükselerek 3.'lük yolunda çok önemli bir adım attı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR