Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE FİNAL BİLETİNİ KAPTI
FENERBAHÇE FİNAL BİLETİNİ KAPTI
Fenerbahçe, ligin flaş takımı Konyaspor'u kupa yarı finalinde bozguna uğrattı! 2016'da ilk kez, kendi sahasında 8 ay sonra ilk kez kaybeden Konya ekibine karşı gövde gösterisi yapan Fenerbahçe, final biletini neredeyse cebine attı.
20 Nisan 2016, 21:18

 

Fenerbahçe, ligin flaş takımı Konyaspor'u kupa yarı finalinde bozguna uğrattı! 2016'da ilk kez, kendi sahasında 8 ay sonra ilk kez kaybeden Konya ekibine karşı gövde gösterisi yapan Fenerbahçe, final biletini neredeyse cebine attı.

Torku Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 3

Stat: Konya Büyükşehir Belediyesi

Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, İbrahim Bozbey

Torku Konyaspor: Kaya Tarakçı, Skubic, Ali Turan (Dk. 64 Traore), Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı (Dk. 64 Bajic), Ömer Ali Şahiner, Holmen, Meha, Rangelov (Dk. 78 Hadziahmetovic)

Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Kadlec, Mehmet Topal, Ozan Tufan (Dk. 85 Diego), Alper, Nani, Volkan Şen (Dk. 62 De Souza), Fernandao (Dk. 78 Persie)

Goller: Dk. 38 Volkan Şen, Dk. 45+1 Nani, Dk. 89 Van Persie (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 43 Rangelov, Dk. 53 Meha, Dk. 76 Ali Çamdalı, Dk. 84 Ömer Ali Şahiner, Dk. 90+4 Holmen (Torku Konyaspor), Dk. 73 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

 NOTLAR.. NOTLAR.. NOTLAR..

 Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, ligde son oynanan Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'ine göre 6 değişiklik yaptı.

Ligde oynadığı Mersin İdmanyurdu maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, De Souza ile Van Persie'yi Torku Konyaspor karşısında yedek soyunduran Portekizli çalıştırıcı, Volkan Demirel ve Alves'i ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Bu futbolcuların yerine Fabiano, Şener Özbayraklı, Ba, Kadlec, Ozan Tufan ve Fernandao ilk 11'de sahaya çıktı. 

Fenerbahçe, Fabiano, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Kadlec, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper, Nani, Volkan Şen, Fernandao ilk 11'i ile maça başladı. 

Sarı-lacivertli takımda yedeklerde kaleci Ertuğrul Taşkıran, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Diego, Van Persie, Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül yer aldı.

Torku Konyaspor'da da 6 değişiklik

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da Eskişehirspor ile ligde oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre takımını 6 değişiklikle sahaya sürdü.

Eskişehirspor maçının ilk 11'inde bulunan kaleci Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Douglas, Halil İbrahim Sönmez, Mbamba ve Traore'nin yerine Kaya Tarakçı, Vukovic, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Holmen ve Meha'yı ilk 11'e dahil etti.

Torku Konyaspor, karşılaşmaya, Kaya Tarakçı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Holmen, Meha, Rangelov 11'i ile başladı.

Yeşil-beyazlılarda yedeklerde, kaleci Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Traore, Mbamba, Hadziahmetovic, Douglas ve Bajic yer aldı.

Konyaspor taraftarlarından destek 

Stadın tamamını dolduran Torku Konyaspor taraftarları, takımlarına destek verdi.

Fenerbahçeli taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümün tamamına yakınını doldurdu.

Kuzey tribünü, Aykut Kocaman ve bazı futbolcuların bulunduğu 4 boyutlu koreografi yaptı. Kuzey tribün ayrıca "Şanlı şehrin Kocaman destanı" yazılı pankart açtı.

 

Bu arada maçtan önce sahaya çıkan şarkıcı Burcu Güneş, "Konyaspor geliyor bak" marşını söyledi. Tribünleri dolaşan Güneş'e, taraftarlar da eşlik etti.image

30. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında top auta çıktı. Konyaspor kalecisi topu alıp oyunu başlatmak üzere iken, başka bir topu alan Volkan Şen yavaş hareketlerle meşin yuvarlağı sahanın içine sürünce ev sahibi ekibin taraftarlarından tepki gördü. Maçın hakemi de o bölgeye gelerek Volkan'ı sert bir şekilde uyardı. Bu sırada kulübeden dışarı fırlayan Gökhan Gönül de Volkan'a yaptığının doğru olmadığını belirtti (altta).34. dakikada Volkan Şen bu kez teknik direktör Vitor Pereira ile tartıştı. Rakibini takip etmediği için Volkan'a çok kızan Pereira, sahanın içine kadar girip oyuncusunu sert sözlerle uyardı. Volkan da aynı şekilde karşılık verince, kameralara ilginç görüntüler yansıdı.

TARAFTARLA TARTIŞINCA SAĞ KANADA ALINDI VE GOL GELDİ!
Volkan Şen, 38, dakikada Konya ceza alanı içinde yaptığı şık hareketleri nefis bir golle tamamlayarak, takımını 1-0 öne geçirdi. Golün gelişimi ise son derece ilginçti. Teknik direktör Pereira, Numaralı Tribün tarafındaki taraftarlarla tartıştığı için Volkan'ı solkanattan sağ kanada geçirdi. Milli futbolcu sağ tarafta buluştuğu ilk topu golle sonuçlandırdı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR