Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ HUZUR BULAMADI
BEŞİKTAŞ HUZUR BULAMADI
Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanda Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Beşiktaş’ın şampiyonluk yürüyüşünde büyük öneme sahip olan karşılaşma 3-3 beraberlikle son buldu.
23 Nisan 2016, 19:54

 

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş deplasmanda Akhisar Belediyespor’a konuk oldu. Beşiktaş’ın şampiyonluk yürüyüşünde büyük öneme sahip olan karşılaşma 3-3 beraberlikle son buldu. Caner Osmanpaşa 90+3’te çift sarı karttan kırmızı gördü. Kartal Cenk Tosun’un son dakika golüyle 1 puana razı oldu.

Ev sahibi takımın gollerini 45’inci, 54. ve 75. dakikalarda Hugo Rodallega kaydetti. +eşiktaş’ın golleri ise 15. dakikada Mario Gomez ve 47’de Olcay Şahan’dan geldi. Kartal’a 1 puana getiren golü Cenk Tosun 90+1’de kaydetti. Fenerbahçe, Trabzonspor’u yenmesi durumunda, lider Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 3’e indirecek.

Siyah-beyazlılar önümüzdeki hafta Kayserispor’u konuk edecek.

ALEXIS SAÇ BAŞ YOLDURDU

 

Beşiktaş savunmasında Alexis Delgado, yaptığı hatalarla Beşiktaş’ın sonunu hazırladı. İlk yarının bitmesine saniyeler kala ceza sahası içinde topa elle müdahale eden İspanyol futbolcu, penaltıya sebebiyet verdi. Akhisar’ın attığı 2. ve 3. golde de payı vardı deneyimli futbolcunun. Sağdan gelen ortada Rodallega’yı farketmeyen ve makaj hatası yapan Delgado, Kolombiyalı oyuncunun son golünde ise Tolga Zengin ile anlaşmazlığa düştü.

TÖRE YEDEK

Beşiktaş’ta cezası nedeniyle Medicana Sivasspor deplasmanında forma giyemeyen Portekizli yıldız Quaresma, Akhisar Belediyespor randevusuyla yeniden ilk 11’e döndü. Beşiktaş’ta Medicana Sivasspor maçından farklı olarak Kerim Frei’ın yerine Quaresma, cezalı Beck’in yerine ise Serdar forma giydi. Gökhan Töre ise yine yedek soyundu. Siyah beyazlıların kaptanı Tolga Zengin, Beşiktaş kalesinde 100’üncü maçına çıktı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR’DA İKİ DEĞİŞİKLİK

Akhisar Belediyespor cephesinde de 2 değişiklik vardı. Teknik Direktör Cihat Arslan, 2-0 kazanılan Bursaspor deplasmanından farklı olarak defansta İsmail’in yerine sakatlığı geçen Douglao’yu oynattı. Sakatlığı bulunan Bruno’nun yerine ise Grbic, ilk 11’de forma giydi. Sakatlığı nedeniyle 2 Mart’ta Ziraat Türkiye Kupası’nda ‘tlatasaray’la oynanan deplasman maçından bu yana forma giyemeyen Douglao, bu karşılaşmayla takıma döndü.

Siyah beyazlı futbolcular sahaya adım attığı anda Beşiktaş tribünlerinden alkış tufanı koptu. Takımı, “Lider geliyor lider” tezahüratıyla karşılayan taraftarlar futbolcuları tek tek ve toplu olarak tribünlere çağırdı. Beşiktaşlı Olcay, taraftarın isteği üzerine tribünlere üçlü çektirdi.

Maç öncesi kapalı tribündeki Akhisar Belediyespor taraftarlarıyla VIP tribündeki bir grup Beşiktaşlı arasında gerilim yaşandı. Emniyet güçleri araya girerek olayın büyümesini engellerken bu alanda aileleriyle birlikte maçı izleyen Beşiktaşlılar, basın tribününün yanına alındı.

DİREKLER MÜSADE ETMEDİ

 

Akhisar Belediyespor’da sahanın yıldızı Hugo Rodallega oldu. 3 gol birden kaydeden Kolombiyalı yıldız Beşiktaş’ın hayallerini yıkan isim oldu. Akhisar 88’de gole çok yaklaştı. Kaleci Tolga topu uzaklaştırmak isterken kısa düştü Soner topu aldı orta sahadan boş kaleye gönderdi ama top üst direkten döndü. Sosa’nın frikik şutuna da 90+4’te üst direk müsade etmedi. İki taraf da beraberliğe razı oldu.

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR