Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON DA BİR KARA FUTBOL GECESİ DAHA
TRABZON DA BİR KARA FUTBOL GECESİ DAHA
Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son bölümlerinde, kale arkası tribünde başlayan olaylar, büyük infial yarattı.Trabzonlu bir holigan sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı yere düşürüp yumrukladı.
24 Nisan 2016, 22:36

 

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, taraftar olayları nedeniyle tatil edildi. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bir holigan sahaya girerek çizgi hakemi Volkan Bayarslan'ı yere düşürüp yumrukladı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son bölümlerinde, kale arkası tribünde başlayan olaylar,  büyük infial yarattı.

Fenerbahçe'nin 4-0'lık üstünlüğü ile devam eden maçın son bölümlerinde kale arkası tribündeki taraftarlar, sahaya koltuk fırlatmaya başlarken, bazı taraftarlar tibün direğini söktü.

Emniyet güçlerinin tribünün önüne gitmesi ve sahaya atılan maddelerin temizlenmesinin ardından Diego'nun kullandığı köşe vuruşuyla maç oynanmaya devam etti.

 

Bu anda sahaya atlayan bir taraftar ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan'ı yumruk atarak yere düşürdü.

image

Trabzon Avni Aker stadı yine büyük rezalete sahne oldu

Trabzon spor taraftarının saldırısına tekmeli ,yumruklu saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan'ın durumunun iyi olduğu açıklanırken, hakemlerin karakola gidip şikayetçi olduğu belirtildi.. 

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son dakikalarında sahaya giren bir taraftarın tekmetokat saldırısına uğrayan ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan, güvenlik görevlilerinin yardımıyla güçlüklü ayağa kalktı ve soyunma odasına gitti. Vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbeler nedeniyle zor anlar yaşayan Bayarslan, soyunma odası tüneline girdikten sonra bir sandalyeye yığılıp kaldı. 

image

Trabzonspor ve Fenerbahçe kulüplerini sağlık ekipleri hemen Bayarslan'ın yanına gidip müdahalede bulundu.

Bir ara nefessiz kalan ve suratının rengi kızaran Volkan Bayarslan, doktorların müdahalesinin ardından kendine geldi.Volkan Bayarslan, kendisine saldıran taraftardan şikayetçi oldu.  Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru stadyumda bekleyen hakemlerin odasına giderek, hakemlerin ifadesini aldı. Yaşanan olaylar nedeniyle hakemlerin kendilerini darp eden taraftarlardan şikayetçi oldukları belirtildi.

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI
Bu arada maçın 89'uncu dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakeme yumruk atan 17 yaşındaki O.M gözaltına alındı. Deniz tarafındaki kale arkasında görevli iki polis memurunun da yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

HAKEMLERDEN EYLEM KARARI

Diğer taraftan futbol hakemlerinin Volkan Bayarslan'ın dövülmesi nedeniyle eylem yapma kararı aldığı öğrenildi. Eylemin içeriği Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin bu hafta yapacağı toplantıda belirlenecek. Büyük olasılıkla maçlara 10 dakika geç çıkma kararı alınması bekleniyor.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR