Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMRE MOR İSPANYOLLARIN RADARINDA
EMRE MOR İSPANYOLLARIN RADARINDA
İspanyol medyasının Emre Mor ilgisi. İspanyol spor otoriteleri Fatih Terim'in, Oğuzhan Özyakup ya da Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Emre Mor'u ilk 11'de oynatabileceğini iddia etti.
15 Haziran 2016, 20:13
 
 
İspanyol spor gazetesi Marca, Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde forma giyen en genç futbolcusu Emre Mor'a geniş yer ayırdı.
 
Emre Mor için, "Yeni Arda" yakıştırmasını yapan İspanyol gazetesi, 17 Haziran'da oynanacak İspanya-Türkiye maçında Fatih Terim'in, Oğuzhan Özyakup ya da Hakan Çalhanoğlu'nun yerine Emre Mor'u ilk 11'de oynatabileceğini iddia etti.
 
image
 
Danimarka doğumlu olan Emre'nin geçtiğimiz şubat ayında teknik direktör Fatih Terim tarafından ikna edilip, Türk Milli Takımı'nda forma giymeyi seçtiğini kaydeden İspanyol gazetesi, Terim'in Türk futbolcu için, "alışılmışın dışında bir futbolcu" sözlerine yer verdi.
 
Emre Mor'un, Nuri Şahin, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Hakan Balta ve Yunus Mallı gibi Türkiye doğumlu olmayıp A Milli Takım'ın formasını giyen futbolculardan olduğu vurgulanan haberde, Nuri Şahin'in de Emre için, "Mükemmel bir yeteneği var. Onu beslemeliyiz" dediği belirtildi.
 
Futbol dünyasında ismi, 2 ay öncesine kadar çok bilinmeyen 18 yaşındaki Emre Mor'un, geçtiğimiz hafta Borussia Dortmund takımı ile sözleşme imzaladığı da hatırlatılarak, Alman kulübünün genç Türk futbolcudan beklentisinin yüksek olduğu vurgulandı.
 
EMRE MOR HAYATINDAN MEMNUN
 
Borussia Dortmund'a transfer olan ve İspanya futbol gündeminde konuşulan Almanya'ya gideceğine çok memnun olan Emre Mor, yeni takımı Borissia Dortmund'un direktörüne teşekkür etti.

A Milli Takım'ın genç yıldızı , BorussiaDortmund'a imza sürecini anlatarak, "Dortmund'a imza atmak aklımdan geçmiyordu. Teknik Direktör Thomas Tuchel ile konuştuk ve beni ikna etti. O olmasaydı Dortmund'a gidemezdim" dedi.

image

Ay-yıldızlı forma ile EURO 2016'da mücadele eden 18 yaşındaki Emre Mor, Alman basınına konuştu. Genç oyuncu, EURO 2016'da kendisinden çok şey beklenmesiyle ilgili, "Üzerimde baskı hissetmiyorum. Baskı benim için sorun değil. Bununla başa çıkabilirim. Baskı olması beni daha güçlü yapar" ifadelerini kullandı.

Emre, Dortmund'a transferi ile ilgili ise, "Dortmund'a imza atmak aklımdan geçmiyordu. Teknik Direktör Thomas Tuchel ile konuştuk. O olmasaydı Dortmund'a gidemezdim. Hakkımdaki planlarını, benden beklentilerini dürüstçe anlattı ve beni ikna etti" diye konuştu.

Şeffaf Gazete.com

.
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR