Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LEBRON JAMES ŞAMPİYONLUK YÜZÜĞÜNÜ TAKTI
LEBRON JAMES ŞAMPİYONLUK  YÜZÜĞÜNÜ TAKTI
NBA finallerinde, Cleveland Cavaliers Golden State Warriors’u yenerek tarihindeki ilk NBA şampiyonluğuna ulaştı.
20 Haziran 2016, 14:05

 

NBA finallerinde, Cleveland Cavaliers Golden State Warriors’u yenerek tarihindeki ilk NBA şampiyonluğuna ulaştı.

Kaliforniya Oracle Arena’da oynanan NBA final maçı nefes kesti. Lebron James'li Cleveland Cavaliers, 2015 NBA Şampiyonu Golden State Warriors’u 93-89 yenerek NBA tarihinde bir ilke imza attı ve 3-1 geriden geldiği seriyi şampiyon olarak tamamladı. 

image

Final serisinde üstün performansı ile göz dolduran ve kariyerinde üçüncü kez En Değerli Oyuncu seçilen LeBron James, oynanan final maçını 27 sayı, 11 asist ve 11 rebound ile tamamladı.

Cleveland Cavaliers’ın 46 yıllık tarihinde ilk kez şampiyonluk elde edilen maçın ardından duygularını dile getiren LeBron James: ‘’Bizim için oldukça heyecan verici bir durum. Bu heyecanı sadece bir takım olarak değil aynı zamanda bir topluluk, bir şehir olarak yaşıyoruz. Topluma bir ilham kaynağı olabilmek bizim için her şeydir ve bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum. Cleveland’a dönmek için sabırsızlanıyorum ve biliyorum ki havaalanında taraftarlarımız bizi karşılamak için bekliyorlar, onları kupayla buluşturmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

image

LeBron James, Cavaliers’ın bu unutulmaz mücadelesi için ise: ‘’Ev sahipliliğini yaptığımız NBA final serisinin 4. karşılaşmasında yenildiğimizde kendime dedim ki; hala bir oyun hakkımız var, her şekilde eve döneceğiz neden bir maç daha oynanmasın?’’ yorumunu yaptı.

Mark Jackson, Lebron James hakkında, ‘’Lebron James’in seride sergilediği performans, bu ligdeki en büyük bireysel başarıdır diyebilirim’’ dedi.

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR