Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLI OLDU
GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞLI OLDU
Spor Toto Süper Lig’de merakla beklenen transfer resmiyete döküldü… Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’ün transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.
1 Temmuz 2016, 12:15

 

Spor Toto Süper Lig’de merakla beklenen transfer resmiyete döküldü… Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’ün transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi.

 Gökhan Gönül, Beşiktaşlı oldu.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran milli futbolcu, dün özel uçakla İzmir'den İstanbul'a getirildi ve burada yapılan son görüşmenin ardından kendisini resmen Beşiktaşlı yapan kesin anlaşma sağlandı. Ön anlaşmayı imzalayan Gökhan Gönül, Ramazan Bayramı sonrası resmi imzayı atacak.

9 sezonluk Fenerbahçe kariyerinin ardından eleştiriler, tartışmalar ve karşılıklı atışmalar eşliğinde Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül için siyah beyazlılar adeta bir servet ödeyecekimage

 
 Gökhan Gönül'ün İstanbul'un bir diğer yakasına geçmesinde en büyük etkenlerden olan, hatta bir ara Fenerbahçe'nin "Onunla görüşmeyeceğiz" açıklamasında bulunduğu Ahmet Bulut, tecrübeli oyuncunun Beşiktaş'a imza atmasıyla 1 milyon euroluk (3,2 milyon TL) kazanç elde edecek.
 
Yeni sezonda Beşiktaş'la, uzun bir aranın ardından Şampiyonlar Ligi'ne de dönecek olan Gökhan Gönül bonservisi elinde olan futbolcuların son yıllarda büyük koz olarak kullandıkları imza parasını da cebine koyacak. Kartal, 31 yaşındaki oyuncuya tam 2 milyon euro (6,4 milyon TL) imza parası ödeyecek.
 
image
2016-2017 sezonunda çok daha iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan, bunun için de ilk olarak savunma hattına yoğunlaşan Siyah Beyazlılar, sağ kanadı en az 3 sene daha Gökhan'a teslim edecek. Tecrübeli oyuncunun sözleşmesi 3+1 yıl olarak belirlenirken, Gökhan yeni takımından sezonluk 1.7 milyon euro (5,4 milyon TL) kazanacak.
 
PRİM HARİÇ 25.9 MİLYON TL
 
Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a maliyeti "+1" sezonluk opsiyon kullanılmadığında ve maç başı ücretler, primler hariç tutulduğunda bile 8.1 milyon euro yani yaklaşık 25,9 milyon TL olacak.
 
FORMA NUMARASI 77
 
Gökhan Gönül'ün Fenerbahçe'de giyeceği forma numarası da belli oldu. Tecrübeli futbolcu, eski takımı Fenerbahçe'de giydiği 77 numarayı talep etti. Siyah beyazlılarda Gökhan Töre 17, Ricardo Quaresma ise 17 numara giyecek.
 
image

                                  Fenerbahçe kaptanlığından Beşiktaş'a

Siyah-beyazlıların KAP’a yaptığı açıklama şöyle;

“Gökhan Gönül’ün transferi ile ilgili olarak görüşmelere başlanmıştır.”

Şeffaf Gazete,com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR