Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SNEIJDER'E KUMPAS KURANLARA PROTESTO
SNEIJDER'E KUMPAS KURANLARA PROTESTO
İkibin kadar taraftar,Galatasaray tarihinin en beceriksiz yönetimlerinden birinin Başkanı olan Başkan Dursun Özbek ve yönetimini takımın dünya yıldızı Sneijder'e verdiği 2.2 milyon euro'luk eşi görülmemiş kumpas cezasını protesto etti.
7 Temmuz 2016, 22:13
 
 
Galatasaraylı taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde toplanarak takımın Hollandalı yıldızı Sneijder'e takımdan gitsin diye verilen 2.2 milyon euro cezayı kumpas olarak seslendirdiler.
 
image
 
Başkan Dursun Özbek ve yönetimini '' KUMPASÇILAR İSTİFA ''diye protesto ettiler.
 
Galatasaray taraftarı Florya’da büyük bir protesto başlattı. Daha önce sosyal medyada yönetimi istifaya çağıran sarı-kırmızılı taraftarlar bu kez Florya’ya akın etti
 
image
 
İkibin kadar  taraftar,Galatasaray tarihinin en beceriksiz yönetimlerinden birinin Başkanı olan  Başkan Dursun Özbek ve yönetimi takımın dünya yıldızı Sneijder'e dünyada eşi görülmemiş ceza kumpası kurulması ve bu davranışın klübün kara lekesi olduğunu haykırarak protesto edip DursunÖzbek ve yönetimini istifa çağırdı.
 
2,2 milyon euro'luk Ceza kumpasının takımdan ayrılması yönünde bir tavır olduğunu belirten ünlü yıldızın meneceri ''Biz sakinliğimizi koruyoruz,bu cezanın açıklamasını konuşacağız '' desede basına sızdırılan haberlerde Sneijder'in  takımdan ayrılacağı yönünde .
 
Taraftarlar Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'e için ise sevgi gösterisinde bulundular.
 
image
 
Galatasaraylı taraftarlar, Başkan Dursun Özbek'e yönelik şu ana kadarki en büyük protestolarını gerçekleştirdi.
 
Sarı-kırmızılılar son günlerde yaşanan Wesley Sneijder krizi nedeniyle de Hollandalı yıldız lehine tezahüratta bulundu.Çevik Kuvvet ve TOMA'nın da hazır bulunması dikkatlerden kaçmadı
 
image
 
Yönetimi istifaya davet eden taraftarlar, Florya tesislerinin önünde'' Kumpascı başkan istemiyoruz '' diyerek slogan attı.Yapılan protesto sonrasında polisin uyarısıyla olaysız şekilde dağıldı.
 
image
 
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, kendisine destek olan sarı-kırmızılı taraftara teşekkür etti.
 
Son günlerde Galatasaray’da yaşanan Wesley Sneijder krizi sonrasında taraftarlar, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Dursun Özbek ve yönetimini protesto etti.
Sarı-kırmızılı taraftarlar, istifa tezahüratları yaparken, dün takıma katılan Wesley Sneijder’e destekte bulundu.
 
Taraftarların Florya çıkartması yaptığı günün ardından Sneijder de Twitter hesabından, “Galatasaraylılar, bugünkü desteğiniz için teşekkür ederim. Size minnettarım, eksik olmayın. Sizi seviyorum!” mesajını paylaştı.
 
Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR