Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA TURAN BARSELONA'DA KALDI
ARDA TURAN BARSELONA'DA KALDI
Barcelona'nın başarılı teknik adamı Luis Enrique, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Enrique İspanyol basınının Arda Turan'ı eleştirmesi ile ilgili yöneltilen soruya karşılık başarılı oyuncuya destek verdi
21 Temmuz 2016, 22:26
 
 
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arda Turan'ın takıma kalite katacak önemli bir isim olduğunun altını çizerek sabır istedi.
 
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arda Turan’ın Barcelona’daki geleceği hakkında bilgi verdi. 29 yaşındaki futbolcunun takım için özel biri olduğunu vurgulayan İspanyol çalıştırıcı, oyuncusunun takıma tam adaptasyonu için zaman gerektiğini belirterek Arda Turan konusunda sabır çağısı yaptı.
 
Luis Enrique, “Onun ortaya koyduğu performanstan dolayı çok mutluyum. Saha içinde ve dışında bizim için özel biri. Bu konuda biraz sakin olunmalı.Herkesin adaptasyon için zamana ihtiyacı vardır. O, takımın seviyesini yükseltecektir. Sadece zamana ihtiyacı var” diye konuştu.
 
image
Dani Alves’in ayrılığının kendisi için sürpriz olduğunu dile getiren dünyaca ünlü çalıştırıcı, Brezşlyalı futbolcunun profesyonel birisi olduğunu ve onu özleyeceklerini dile getirdi.
 
Copa America’da Arjantin Milli Takımı’nın başarısızlığı sonrasında morali bozulan Lionel Messi’nin, Barcelona’ya döndükten itibaren eski formuna döneceğine inandığını söyleyen Enrique, “Hiçbir şeyin farklı olacağını düşünmüyorum. Bu formayı giydikten sonra motivasyonu yenilenecektir. Leo Messi’nin diğer sezonlarda oynadığı gibi devam edeceğini düşünüyorum” diye konuştu.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR