Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'I FENA DAĞITTILAR
GALATASARAY'I FENA DAĞITTILAR
Yeni sezon öncesi 3. hazırlık karşılaşmasını İsveç’te Manchester United ile oynayan Galatasaray, sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılıların ilk yarısını iyi futbolla önde kapattığı mücadelede Manchester United’a 5-2 mağlup oldu.
30 Temmuz 2016, 21:32
Transfer döneminde tam bir fiyasko yaşayan Galatasaray, yeni sezonda Jose Mourinho, Zlatan Ibrahimovic, Henrih Mhitaryan gibi flaş isimlerle takımı güçlendiren ManU ile hazırlık maçında karşılaştı.
 
İlk yarıyı 2-1 önde kapattığı maçtan dağılarak ayrıldı 5-2 .
 
Karşılaşmaya Ada temsilcisi adeta 1-0 önde başladı. Dakikalar henüz 3'ü gösterdiğinde sağ kanattan Valencia'nın ortasında yeni transfer Zlatan Ibrahimovic harika vole vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Yıldız futbolcu yeni takımı ile ilk golünü Galatasaray'a atmış oldu.
 
Temsilcimizin bu gole cevabı ise 22. dakikada geldi. Wesley Sneijder'ın ortasında Sinan Gümüş düzgün kafa vuruşu ile skoru dengeye getiren golü attı.  Galatasaray'în hazırlık maçlarına damgasını vuran genç futbolcu Bruma bu karşılaşmada da golünü attı. 40. dakikada düzgün paslaşmalarla çıkan Sarı-Kırmızılılar'da Sinan Gümüş ile duvar pası yapan Bruma topla buluştu ve yaptığı vuruşla toğu ağlara gönderdi ve Galatasaray'ı ManU karşısında 2-1 öne geçirdi. İlk yarı Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıda ise Kırmızı Şeytanlar sahada daha etkin bir furbol sergiledi. 51 ve 54. dakikalarda Wayne Rooney üst üste attığı gollerle takımını 3-2 öne geçirdi. Rooney takımı adına kaydettiği 3. golü penaltıdan attı. Ataklarını sıklaştıran Manchester United ikinci yarıda oyuna dahil olan  Marouane Fellaini'nin 62. dakika Valencia'nın ortasında yaptığı kafa vuruşu ile 4-2 öne geçti.  74. dakikada ise fark 3'e çıktı. Sağ kanattan gelen Ada temsilcisi Carrick'in ortasında Juan Mata'nın vuruşu ile skoru 5-2 yaptı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca temsilcimiz Galatasaray, Manchester United'a 5-2 mağlup oldu.
 
image
 
STAT: Ullevi (Göteborg-İsveç)
 
HAKEMLER: Andreas Ekberg, Mehmet Culum, Fredrik Nilsson, Krisioffer Karlsson
 
MANCHESTER UNITED: De Gea (Romero 67), Bailly (Rojo 67), Shaw (Darmian 67) , Blind (Jones 67), Herrera (Carrick 46), Mkhitaryan (Lingard 46), Valencia (Mata 67), Schneiderlin (Fellaini 46), İbrahimoviç (Rashford 46), Rooney (Memphis Depay 67), Martial (Young 46)
 
GALATASARAY: Muslera, Linnes, Chedjou, Hakan (Serdar Aziz 46), Carole, Selçuk (Hamit 46), Dzemaili, Yasin (Sabri 84), Sneijder (Emrah 76), Bruma, Sinan (Berk İsmail 84)
 
GOLLER: İbrahimovic 4, Rooney 55-58, Fellaini 62, Mata 74 / Sinan 22, Bruma 40
 
SARI KARTLAR: Rooney / Sneijder

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR