Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALDATILDIK DİYEREK KURTULAMAZSINIZ
ALDATILDIK DİYEREK KURTULAMAZSINIZ
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, darbe girişimine sert tepki göstererek isim vermeden ezeli rakipleri Galatasaray'a ağır suçlamalarda bulundu. "Biz 3 Temmuz kumpasına karşı mücadele ederken, ebedi dostlukları unutup sportif rekabet uğruna bunlara destek olanlar, yanan ateşi söndürmek yerine üzerine benzin dökenler en az bu illegal yapı kadar sorumludur"
30 Temmuz 2016, 23:18
 
 
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, darbe girişimine sert tepki göstererek, "Devletimize kalkışma cüreti gösteren yapı, 3 Temmuz 2011'den bu yana FETÖ paralel yapılanmasıdır." dedi.
 
Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yüksek divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında yönetim kurulu faaliyet raporunu okudu.
 
15 Temmuz'daki darbe girişimine değinen Mosturoğlu, şöyle konuştu:
 
"15 Temmuz'da asker kıyafetleri giymiş teröristler tarafından demokratik parlamenter sistemimize karşı alçakça kalkışma yaşandı. Bu terörist grubun silahlı kalkışması, alçaklığın geldiği son noktadır. Milletin kurumlarını içeriden ele geçirilmiş, çok değerli vatan evlatları devletin dışına itilip esir edilmiştir. 15 Temmuz'da göz dönmüş hainler milletin canına kastetmiş, milletin parası ile alınan milli ordumuza ait silahlar ile vatandaşlarımızı katledip gazi meclisimizi bombaladılar. Bu tehdide karşı milletimiz destansı bir mücadeleye girmiştir ve kalkışma bertaraf edilmiştir. Bu vesile ile bu destanı yazan milletimize şükranlarımızı sunuyor, şehit olanlara rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz."
 
"TÜM KAHRAMANLARA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"
 
Darbe girişimine karşı dik duranlara teşekkür eden Mosturoğlu, "Bu kalkışma hareketine karşı son derece kararlı bir mücadele yürüten Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, TBMM Başkanımıza, hainlere karşı milletimize göğsünü siper eden başta kahraman polis teşkilatımız olmak üzere tüm kamu görevlilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kalkışmanın içinde olmayan ve milletinin tarafında olan askerlerimize de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR