Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUTBOL FEDERASYONUNDA TÜM KURULLAR İSTİFA ETTİ
FUTBOL FEDERASYONUNDA  TÜM KURULLAR İSTİFA ETTİ
TFF"15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardından bugün tarafımızca atanan tüm kurullar güvenlik incelemesinin selameti için istifalarını vermişlerdir.
31 Temmuz 2016, 21:27
 
TÜRKİYE Futbol Federasyonunun (TFF) tüm kurulları, Fettullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamındaki güvenlik incelemeleri sebebiyle istifa etti.
 
Federasyondan konu ile ilgili yapılan açıklamada terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen üyelerin istifalarının işleme konularak kabul edileceği, incelemeleri temiz çıkan üyelerin ise görevlerine dönecekleri açıklandı.
 
TFF'nin açıklaması şu şekilde: "15 Temmuz'da milletimize ve demokrasimize yönelik darbe girişiminin ardından bugün tarafımızca atanan tüm kurullar güvenlik incelemesinin selameti için istifalarını vermişlerdir. Yapılacak güvenlik incelemesinin ardından hain terör örgütüyle bağlantılı olduğu tespit edilen üyelerin istifaları işleme konularak kabul edilecek, incelemeleri temiz çıkan üyelerin ise istifaları kabul edilmeyerek görevlerine devam edeceklerdir."
İSTANBUL,(DHA) -

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR