Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
O ZAMAN GENÇTİK YAŞAMI ÖĞRENİYORDUK
O ZAMAN GENÇTİK YAŞAMI ÖĞRENİYORDUK
Hakan Ünsal, "Galatasaray’a geldiğimizde çok gençtik. İstanbul’u bilmiyorduk. Yol yordam bilmiyorduk. Yaşamı, doğruyu, dini öğrenmek için Fethullah Gülen’in sohbetlerine katıldık.
13 Ağustos 2016, 14:53
 
Eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Hakan Ünsal, canlı yayında CNN Türk’e bağlanarak FETÖ yapısıyla yıllar önce nasıl tanıştıklarını anlattı.
 
"YAŞAMI, DİNİ ÖĞRENMEK İÇİN..."
Canlı yayında CNN Türk’te konuşan Hakan Ünsal, "Galatasaray’a geldiğimizde çok gençtik. İstanbul’u bilmiyorduk. Yol yordam bilmiyorduk. Yaşamı, doğruyu, dini öğrenmek için Fethullah Gülen’in sohbetlerine katıldık. Beni tanıştıran da İsmail abi (Demiriz). Milli takımda da çalıştı daha sonradan. Öğrenci okunması veya kurban yardımı için de himmet (para) ödedik." ifadelerini kullandı.
 
image
 
FATİH TERİM’DEN CANLI YAYINA MESAJ!
CNN Turk’te yayınlanan program sırasında sunucu Didem Arslan Yılmaz, Hakan Ünsal’ın Fethullah Gülen’le kendisini tanıştıran’ın Milli takımda da çalışan İsmail Demiriz’i söylemesi üzerine canlı yayında İsmail Demiriz’in o dönem Fatih Terim’in yardımcılığını yaptığı ifade edilirken, Terim’den canlı yayında düzeltme amaçlı müdahale geldi.
 
Sunucu Didem Arslan, "Fatih Terim bizi arayarak hatamızı düzeltmemizi istemiş. İsmail Demiriz’i Milli takıma ben almadım." dediğini söyledi.
 
image
 
"EVLENDİKTEN SONRA KOPTUM"
"Beni bilen bilir. Vatanını, milletini seven bir insanım. Cemaatten de evliliğimden sonra koptum. Eşim oldukça karşıydı. Dediğim gibi bu yaşananlar 20 yıl öncesine ait. O zamanlar gençtik, hayata ve dine dairt bir şeyler öğrenmeye çalışıyorduk."
 
Hakan Ünsal yıllar önce Galatasaraylı futbolcuların katıldığı FETÖ’nün sohbetlerine Fatih Terim ve diğer takımlardan isimler geldi mi sorusuna, "Fatih Terim yoktu. Diğer takımlardan namazını kılan futbolcular vardı ama şimdi onları da zan altında bırakmak istemem. Zaten gelen hatırlamıyorum, yoktu" yanıtını verdi.
 
Hakan Ünsal: Hakan Şükür'ü 17 -25 ten sonra sildim
 
Hakan Ünsal, FETÖ'cü Hakan Şükür hakkında önemli açıklamalar yaptı.
 
FETÖ'cü Hakan Şükür ile ipleri kopardığını belirten Hakan Ünsal, '' Ben Gezi olaylarından sonra Kazlıçeşme'deki mitinge giderek safımı belli etmeye geldim dedim. Benim o günden bugüne duruşumda hiçbir değişiklik yok. Bu dersane olaylarından sonra uzak-yakın ya ilişkimi kestim, ya da mesafe koydum. En son Hakan Şükür'ü 17 Aralık sabah aradım. Niçin istifa ettiğini sormak için. Çünkü çok samimi gelmedi işin açıkçası. İnanmadım zaten ama dediğim gibi o gün bugündür ilişkiyi kestim hiç görüşmedim'' ifadelerini kullandı.
 
Hakan Ünsal ifadelerine şöyle devam etti: "Ben ailesi Sinop'ta olan İstanbul'u bilmeyen, ortamı çevreyi bilmiyor olan bir genç olarak safiyene bir niyetle onlarla tanıştım. Galatasaray'a geldikten sonra dahil oldum. O zaman da bir abi kardeş ilişkisi vardı takımda. Takımdaki abiler aracı oldular Fethullah Gülen'in sohbetlerine gittik. Bir şeyler öğrenelim dinimizi öğrenelim diye gittik. Zaten fazla sürmedi ve Cemaatle ilişkim 98'de tamamen koptu."
 
"FUTBOLCULUĞUMDAN ŞÜPHE EDERİM"
FETÖ’nün şampiyonlukları da etkiledi sorusuyla ilgili olarak konuşan Hakan Ünsal, "Galatasaray’ın çok gündemde olması belki yapılanmanın nedeni olabilir. Bilemiyorum. Ancak kazandığımız şampiyonluklarla bir ilgisi yok. Ben o zaman futbolculuğumdan şüphe ederim. 4 yıl üst üste şampiyon olduk. 2002 Dünya Kupası’nda 3. olduk. Hepsi mi buna bağlı yani?" dedi.  
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR