Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLİ TAKIM ARDA TURAN'SIZ
MİLLİ TAKIM ARDA TURAN'SIZ
Barcelona'da Lionel Messi'nin yokluğunda muhteşem bir performans ortaya koyan Arda Turan'ın milli takıma alınmaması büyük şaşkınlık yarattı.
30 Eylül 2016, 14:37

 

Barcelona'da Lionel Messi'nin yokluğunda muhteşem bir performans ortaya koyan Arda Turan'ın milli takıma alınmaması büyük şaşkınlık yarattı.

DÜNYA ONU KONUŞUYOR, TERİM DUYMUYOR!

 

Barcelona’da Lionel Messi’nin sakatlığının ardından ekstra insiyatif alan Arda Turan, kendisine verilen şansı çok iyi kullanıyor. Son olarak Şampiyonlar Ligi’ndeki Borussia Mönchengladbach maçında sonradan oyuna giren ve attığı golle takımına galibiyeti hediye eden yıldız oyuncu, İspanya’da futbol otoriteleri tarafından göklere çıkarıldı. Tartışmasız en formda Türk futbolcu olan Arda Turan’ın kadroya dahil edilmemesi büyük şaşkınlık yarattı.

image

Türkiye Futbol Federasyonu, İzlanda ve Ukrayna ile oynanacak 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları öncesinde A Milli Takım kadrosunu açıkladı. Takıma alınıp alınmayacak olması merak edilen isimlerin başında gelen Arda Turan kadroda yok. Barcelona'da kariyerinin en iyi dönemini geçiren Arda Turan'ın, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna alınmaması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Ve Türkiye Futbol Federasyonu beklenen açıklamayı yaptı. A Milli Futbol Takımımızın 6 Ekim Perşembe günü Ukrayna ve 9 Ekim Pazar günü İzlanda ile oynanacak 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları için kadroyu açıkladı.

 

image

Euro 2016 mücadelemiz sırasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan gerginlik sonrasında milli futbolcunun kadroya alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Arda Turan, Caner Erkin, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü kadroya almadı.

ÖMER TOPRAK GERİ DÖNDÜ

Fatih Terim’in en büyük sürprizlerinden biri de Ömer Toprak oldu. Gökhan Töre ile yaşadığı olay sonrasında kadroya alınmayan Ömer yeniden milli takımada. Gökhan Töre ise kadroda yok.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR