Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE AVRUPADA YÜRÜYOR
FENERBAHÇE AVRUPADA YÜRÜYOR
Fenerbahçe Manchester United özetini izlemek için haberimizdeki videoya bakabilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe Manchester United ile karşılaşan temsilcimiz, mücadeleden 2-1'lik skor ile galip ayrılarak puanını 7'ye yükseltti.
4 Kasım 2016, 08:51

 

Fenerbahçe Manchester United özet görüntülerini buradan izleyebilirsiniz. UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında İngiltere'nin Manchester United ekibini 2 - 1 mağlup etti.

 

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertlilerin gollerini 2. dakikada Moussa Sow ve 59. dakikada Jeremain Lens kaydetti. İngilizlerin tek golü ise 89. dakikada Wayne Rooney'den geldi.
 
UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4'üncü hafta maçına Manchester United karşısında hızlı başlayan Fenerbahçe, 2'nci dakikada Sow ile öne geçti. Bu dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan yaptığı ortasında ceza sahası içinde buluşan Moussa Sow, rövaşata ile topu ağlara gönderdi. 1-0 öne geçen Fenerbahçe, skoru korumaya çalışırken rakibine boş alan bırakmadı. Manchester'in çabaları boş kalırken karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 sarı-lacivertli ekibin üstünlüğü ile sona erdi.image
LENS TRİBÜNLERİ AYAĞA KALDIRDI
Mücadelenin 59'uncu dakikasında Jeremain Lens, serbest vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak farkı 2'ye çıkardı. Hollandalı futbolcunun kaydettiği golle sarı-lacivertli taraftarlar büyük coşku yaşadı.


 
 

KARŞILAŞMADA GERGİN ANLAR
Fenerbahçeli Kjaer ile sakatlanarak oyundan çıkan Pogba'nın yerine giren Manchester Unitedlı Ibrahimovic arasında ikili pozisyon sonrası tartışma yaşandı. Futbolcular birbirlerinin üzerine yürürken, ikiliyi araya giren diğer futbolcular sakinleştirdi.
SAR-LACİVERTLİ TARAFTARLARDAN BU SEZON İLK
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi bu sezon ilk kez doldu. Spor Toto Süper Lig'de 5, UEFA Avrupa Ligi maçında ise 2 karşılaşma oynanan Ülker Stadyumu'na taraftarlardan az ilgi olmuştu. Sarı-lacivertli taraftarlar, Manchester United maçında stadı büyük ölçüde doldurdu.

 
 

TRİBÜNLERDEN YILDIRIM İÇİN PANKART
Sarı-lacivertli taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutlayan pankart açtılar. Pankartta "Doğum günün kutlu olsun büyük başkan. Her şey gönlünce olsun" yazısı yer aldı.
PUAN DURUMU
Fenerbahçe, bu galibiyetle A Grubu'nda puanını 7'ye yükselterek, Feyenoord ile aynı puana ulaştı. Manchester United ise 6 puanla 3. sırada yer aldı. Grupta oynanan diğer maçta ise Ukrayna ekibi Zorya Luhansk, sahasında Hollanda takımı Feyenoord ile 1-1 berabere kaldı. Zorya'nın grupta 2 puanı bulunuyor.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR