Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ARENA'DA YIKILDI
GALATASARAY ARENA'DA YIKILDI
Şapka düştü, kel göründü ve Galatasaray mükemmel bir takım olmuş Başakşehir'e, TT Arena'da boyun eğdi.
4 Kasım 2016, 20:40
 
 
Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta açılış maçında Galatasaray evinde 1-0 öne geçtiği maçta ligin lideri Medipol Başakşehir 2-1 mağlup oldu.
 
Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede ev sahibi Galatasaray'ın golünü 32. dakikada Sinan Gümüş atarken, Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 36. dakikada Mehmet Batdal ve 60. dakikada Yalçın Ayhan kaydetti.
 
Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir puanını 26 yaparak liderliğini sürdürürken, Galatasaray 20 puanda kaldı. Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri atan Mehmet Batdal ve Yalçın Ayhan bir dönem Sarı-kırmızılı ekibin formasını giymişti. Galatasaray bu sonuçla Türk Telekom Arena'da oynadığı son iki Süper Lig (Trabzonspor - Medipol Başakşehir) maçını da kaybetmiş oldu.
 
image
 
SELÇUK İNAN MAÇA YETİŞTİRİLDİ 
Sarı-kırmızılı takımda bağırsak enfeksiyonu geçiren Selçuk İnan, sağlık ekibinin yoğun çabalarının ardından Medipol Başakşehir müsabakasına yetiştirildi. Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle 2 antrenmana katılamayan ancak dünkü son idmanda yer alan Selçuk, Medipol Başakşehir önünde takımdaki yerini aldı.
 
Ayrıca, sakatlıkları düzelen isimlerden Hakan Balta 2 maç, Sneijder ise 1 maç aradan sonra formasına kavuştu. 
 
CHEDJOU İLK KEZ YEDEK 
Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli savunma oyuncusu Aurelien Chedjou, Medipol Başakşehir maçında 11'e giremeyerek bu sezon ilk kez yedek kaldı. Takımının bu sezon ligde oynadığı 9 maçta da ilk 11'de olan ve 90 dakika sahada kalan Kamerunlu futbolcu, bu kez teknik direktör Riekerink'in tercihleri arasına giremedi. 
 
DE JONG 11'DE 
Galatasaray'da Nigel de Jong, Tolga Ciğerci'nin sarı kart cezalısı durumuna düşmesinin ardından ligde ilk kez 11'de oynama fırsatı buldu. Sarı-kırmızılı formayla çıktığı 3 lig maçında da oyuna sonradan dahil olan De Jong, Türk Telekom Arena'da Medipol Başakşehir'e karşı ilk 11'de sahaya çıktı.
 
De Jong, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Dersimspor müsabakasının da ilk 11'inde yer almıştı. 
 
Stat: Türk Telekom
Hakemler: Ali Palabıyık, Hakan Yemişken, Serkan Olguncan 
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Carole, Selçuk İnan (Dk. 71 Josue), De Jong, Sinan Gümüş (Dk. 78 Podolski), Sneijder, Bruma, Eren Derdiyok 
Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Emre Belözoğlu, Visca, Mossoro (Dk. 82 Holmen), Cengiz Ünder (Dk. 88 Eren Albayrak), Mehmet Batdal (Dk. 90+2 Mustafa Pektemek) 
Goller: Dk. 32 Sinan Gümüş (Galatasaray), Dk. 36 Mehmet Batdal, Dk. 60 Yalçın Ayhan (Medipol Başakşehir) 
Sarı kartlar: Dk. 23 Carole, Dk. 59 Muslera, Dk. 73 De Jong, Dk. 90+3 Eren Derdiyok, Dk. 90+5 Josue (Galatasaray), Dk. 79 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR