Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALİ KOÇ TARAFTARLAR İLE ANITKABİR'DE
ALİ KOÇ TARAFTARLAR İLE ANITKABİR'DE
Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Ali Koç: "Söz konusu Ulu Önder Atatürk olduğu zaman Fenerbahçe camiasının duruşu ortada" dedi.
10 Kasım 2016, 14:35

 

Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Ali Koç: "Söz konusu Ulu Önder Atatürk olduğu zaman Fenerbahçe camiasının duruşu ortada" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78'inci yılında Anıtkabir'de anılırken, Ali Koç yönetiminde bir grup Fenerbahçeli taraftar Anıtkabir'e geldi.
 
Fenerbahçe Kulübü'nde başkanlığa aday olduğunu açıklayan iş adamı Ali Koç, sarı-lacivertli taraftarlarla Anıtkabir'i ziyaret etti.
 
Ziyaret sonrasında açıklama yapan Koç, 32 kentten 49 üniversiteden yaklaşık 3 bin kişiyle Anıtkabir'e geldiklerini belirterek, "Söz konusu Ulu Önder Atatürk olduğu zaman Fenerbahçe camiasının duruşu ortada." dedi.
 
image
 
Anıtkabir'e her sene geldiklerini ve Atatürk'ü şükran, sevgi ve özlemle andıklarını dile getiren Koç, "Ziyaretimizi, 1907 ÜNİFEB ve 1907 Fenerbahçe Derneği beraber yaptık. Biz her zaman şuna inanıyoruz, geçmişine sahip çıkmayan geleceğine de sahip çıkamaz.
 
image
 
 Bu bağlamda Türk halkı olarak çok şanslıyız ki Atatürk gibi bir liderimiz oldu. Zaman zaman onun kıymeti yeterince bilinmiyor. Bizler Fenerbahçe camiası ve gençler olarak bu mirasa sahip çıktığımızı, 10 Kasım vesilesiyle bir kez daha göstermek istedik." diye konuştu.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR