Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE SADECE FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR
FENERBAHÇE SADECE FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR
Başkan Aziz Yıldırım,geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Üniversitesi’nin kurulması kararının TBMM Genel Kurulu’ndan geçmesi sebebiyle Aziz Yıldırım, kendisine hediye edilen cübbe ve kepi giydi,törende cüppe giyip kep attı.
19 Kasım 2016, 20:00
 
 
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece ve Başakşehir Bölge temsilcilikleri tarafından düzenlenen “Hedef 1 Milyon Üye” Projesi kapsamında üyelerle bir araya geldi.
 
Başkan Aziz Yıldırım,geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Üniversitesi’nin kurulması kararının TBMM Genel Kurulu’ndan geçmesi sebebiyle Aziz Yıldırım, kendisine hediye edilen cübbe ve kepi giydi,törende cüppe giyip kep attı.
 
image
 
 Yoğun katılımın olduğu organizasyonda bir de konuşma yapan Başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecine değindi ve projenin önemini anlattı.
 
Yoğun katılımın olduğu organizasyonda alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Aziz Yıldırım, “Değerli Fenerbahçeliler, 4 bölgenin beraber düzenlediği organizasyonda buradayız. Burada olmaktan mutluyum. Daha önce 4 defa bu organizasyonu gerçekleştirmek için arkadaşlar çalışma yaptılar, aksilikler oldu bir araya gelemedik. Bu organizasyon gece olacaktı ama akşam işler olduğundan dolayı gündüz gelebileceğimi söyledim. Alaattin beye, arkadaşlarına ve sizlere buraya bu saatte gelmenizden dolayı teşekkür ederim.
 
FENERBAHÇE SADECE FUTBOL TAKIMI DEĞİLDİR
 
18 yıl geride kaldı. Zaman çabuk geçiyor. Fenerbahçe, benim yönetimdeki arkadaşlarımla, sizlerin beraberce yapmış oldukları çalışmalar sonucunda dünyada hakikaten lider konumda olan kulüp haline geldi. Bu liderlik yalnız her yıl şampiyonluk anlamında değildi. Şampiyon olursunuz ama büyük kulüp olamazsınız. Biz her branşta her sene başarıyı yakalamak için ekipler kurduk. Taraftarlarımızla, sizler de bizlerde bir araya geldik ve Kulübümüzü başarıya götürecek şekilde çalışmalar yaptık. Bu süreçte önümüz kesildi, çünkü Fenerbahçe spor kulübü yalnız bir futbol takımı değil aynı zamanda bir sivil toplum örgütüdür. Bunu da Fenerbahçe taraftarları, sizler, kongre üyelerimiz, divan kurulu üyelerimiz, Fenerbahçeliyim diyen herkes bu süreçte bunu topluma gösterdi.
 
image
 
FENERBAHÇE 3 TEMMUZ'DA GEREĞİNİ YAPMIŞTIR
 
2006’da Denizli’de yaşadıklarımız, 2009’da son Trabzon maçıyla yaşadıklarımız tesadüf mü, değil mi? Hepsi belirli bir süreç içerisinde hazırlanmış bir planın parçalarıydı. Eğer 2009 da biz şampiyon olsaydık bu davalar o zaman başlayacaktı. 2011’de savcının söylediği şuydu; ‘Eğer şampiyon olmasaydınız ben bu davayı açmayacaktım’ dedi. Yüzümüze bunları söyledi, başka yerler de de bunu basına deklare ettiler. ‘Biz bu davanın diğer Ergenekon ve Balyoz gibi 2-3 ay içinde unutulup gidileceğini, böyle olacağını bilemezdik, bilmiyorduk’ dediler. Eğer bilselerdi zaten bunu yapmazlardı. Ama iyi ki yaptılar.
 
"BU SÜREÇ FENERBAHÇELİLERİN ÖNÜNÜ AÇACAK"
 
1 Milyon Üye Projesi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bugün 50 binlere ulaşan bir kongre üyesi oluştu kulübümüzde. Bunun daha çok artması lazım. Şunu da ifade edebiliyorum; Türkiye’de şartlar ağır gidiyor. Bir gün havaalanında bomba patlıyor, bir gün darbe yapılmaya çalışılıyor. Ülkenin dengeleri bozulmaya çalışılıyor. Fenerbahçeliler de bu ülkede yaşayan insanlar.
 
Onlar da bunlardan etkileniyor.
 
Bu süreçten sonra hem ülke hem de Fenerbahçelilerin önü açılacaktır. Bu proje dev adımlarla büyüyerek, Fenerbahçe’nin geleceğinde yer alacağı, Fenerbahçe Üniversitesi ve Fenerbahçe’nin diğer Gebze’de yapacağımız 3 Temmuz Spor Akademisi gibi yapılacak olan tesislerin maddi kaynağı bu proje kapsamında sağlanacağını düşünüyoruz.”
 
   image
           Mehmet Emin Demir                                                         Erkan Akyollu                                             Harun Altunbaş
 
KALABALIK BİR TARAFTAR KİTLESİ DAVETE KATILDI
 
Organizasyonda konuşan  Beylikdüzü Bölge Temsilci Alaattin Yavuz Güneş, Fatih Şube Başkanı Yahya Uğur ile Kadıköy Şube Başkanı İlyas Bulcay da proje ile ilgili bilgiler verdiler.
 
 Başkan Yıldırım ve üyelerin  keplerin havaya atma eylemi ile davet sona erdi. 
 
Organizasyona katılan herkese de kep verildi. Yeni üyelerin de Kulübümüze kazandırıldığı organizasyon, keplerin havaya atılmasıyla sona erdi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR