Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FUTBOLUN NAKLEN YAYIN ADRESİ DEĞİŞMEDİ
FUTBOLUN NAKLEN YAYIN ADRESİ DEĞİŞMEDİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 futbol sezonları Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın haklarının devri için ihale yapıldı.
21 Kasım 2016, 14:31
 
 
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2017-2018, 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022 futbol sezonları Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın haklarının devri için ihale yapıldı.
 
İKİ ŞİRKET KATILDI
TFF'nin Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen ihalede şartname alan 5 şirketten 2'si yer aldı. İhale salonunda Digiturk ve Turkcell Superonline şirketleri hazır bulundu. 
 
İHALE KISA SÜRDÜ
İki katılımcının yer alması nedeniyle kapalı zarfla tekliflerin açılmasının ardından ihale kısa sürede sonuçlandı. Açık artırma süreci yaşanmadı.
 
TÜM HAKLARI DİGİTURK KAZANDI
Digiturk 16 sezondur tek resmi yayıncısı olduğu Spor Toto Süper Lig maçlarını yıllık 500 milyon dolar + KDV değerindeki teklif karşılığında, 5 sezon daha yayınlayacak.
 image
 
Maçlar, 2021-2022 sezonu sonuna dek sadece Digiturk’te yayınlanacak.
 
İhale sonrası bir açıklama yapan beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Nasser Al-Khelaïfi, Digiturk’ün 5 sezon daha Spor Toto Süper Lig’in tek yayıncısı olma ayrıcalığını sürdürmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
 
Al-Khelaïfi açıklamasında şunları söyledi: “Spor Toto Süper Lig yayın haklarını bir kez daha tek yayıncı olarak elde etmiş olmaktan gururluyuz. Bu, Türkiye’de bugüne dek spora yapılmış en büyük yatırım.
 
Digiturk’ün yenilikçi yayıncılık anlayışını beIN MEDIA GROUP’un küresel tecrübe ve uzmanlığıyla daha da geliştirmek için sabırsızlanıyoruz.
 
Önceliğimiz, abonelerimiz ve Süper Lig’i takip eden futbolseverlere ileri teknoloji ile en kaliteli hizmeti sunabilmek. Türkiye’ye ve Türkiye futboluna inanıyoruz. Hem Digiturk hem de Türk futbolu için yeni bir dönemi başlatıyor olmak bizim için son derece heyecan verici.”
 
beIN MEDIA GROUP CEO Vekili, Digiturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Yousef Al Obaidly ise açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bu özel günde, Digiturk’ün hizmet kalitesini artırma yönünde yeni projeler hayata geçirmek gibi önemli bir sorumluluk almış bulunuyoruz. beIN MEDIA GROUP olarak en önem verdiğimiz husus Digiturk’ün yayın kalitesini güçlendirmek ve yenilikçi yaklaşımımızı sürdürerek abonelerimize en iyi içerik ve teknolojiyi sunabilmek. Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da futbolseverlere en iyi ve en son teknolojiyi sunarak, futbol izlemekten alınan zevki en üst noktaya taşıyacağız.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Kulüpler Birliği’ne bu başarılı ihale süreci için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu süreçte Kulüpler Birliği, ihaleye katılanları fiyatın yükseltilmesi yönünde teşvik ederek; ligin değerinin artışına katkı sundu. Bu çerçevede, önümüzdeki dönemde bizim de Kulüpler Birliği koordinasyonunda kulüplerimizden yoğun iş birliği beklentimiz artıyor.”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR