Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ANKARA'DA ARADIĞINI BULAMADI
GALATASARAY ANKARA'DA ARADIĞINI BULAMADI
Spor Toto Süper Lig 15. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da, beraberlik golünü kaydeden Semih Kaya karşılaşmanın ardından isyan etti
18 Aralık 2016, 22:06
 
Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Osmanlıspor, Ankara'da Galatasaray'ı konuk etti. Nefes kesen anlara sahne olan maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.
 
Bu sonucun ardından Mustafa Reşit Akçay'ın öğrencileri puanını 23 yaptı.
 
Süper Lig’in 15. haftasında Osmanlıspor evinde Galatasaray’ı konuk etti. Maçtaki gol perdesini Galatasaray açtı. Yasin Öztekin 3’te takımını öne geçiren sayıyı kaydetti: 0-1. Osmanlıspor 35’te Webo ile maçta eşitliği sağladı: 1-1. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıda ev sahibi ekipte bir kez daha sahneye Webo çıktı. Kamerunlu yıldız futbolcu skorda dengeyi bozdu: 2-1. Son sözü konuk ekipte 88’de Semih Kaya söyledi ve skoru belirleyen golü attı: 2-2. Başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Mustafa Reşit Akçay’ın öğrencileri puanını 23 yaptı. Sarı kırmızılı ekip 30 puana yükseldi.  Galatasaray'ın 2.golünü atan Semih Kaya  maçtan sonra, "Yazık günah! Bu sahada top mu oynanır? Bak kramponların altına. İnsan bu sahada sakatlanır" şeklinde serzenişte bulundu.
 
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Riekerink’in öğrencileri Türk Telekom Arena’da Alanyaspor’u ağırlayacak. Ankara ekibi ise, Çaykur Rizespor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR