Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'DEN ÜÇ GOL ÜÇ PUAN
FENERBAHÇE'DEN ÜÇ GOL ÜÇ PUAN
Fenerbahçe zirve yarışındaki iki rakibinin puan kaybettiği haftada Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin gollerini Sow ve Fernandao'dan
19 Aralık 2016, 23:45

 

Fenerbahçe zirve yarışındaki iki rakibinin puan kaybettiği haftada Gençlerbirliği'ni 3-0 mağlup etti. Sarı-lacivertlilerin gollerini Sow ve Fernandao atarken, Volkan Demirel kurtarışlarıyla adeta farkı önledi.

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu’ndaki mücadeleyi sarı-lacivertliler Sow ve Fernandao’nun golleriyle 3-0 kazandı. Fenerbahçe’nin kaptanı Volkan Demirel ise yaptığı 4 kritik kurtarışla maçın kaderini değiştirdi.
 
image
 
Galatasaray ve Beşiktaş’ı puan kaybettiği haftada zirveyi yakalamak isteyen sarı-lacivertliler, son 4 haftada 8 puan toplayan Gençlerbirliği karşısında Sow’un golüyle 1-0 öne geçti. Senegalli yıldız 11. dakikada sakatlanan Robin van Persie’nin yerine oyuna girdi.

İkinci yarıda ise Gençlerbirliği rakip kaleyi abluka altına aldı. Birbirinden tehlikeli pozisyonlarda kalesinde devleşen Volkan Demirel gole izin vermedi.

87. dakikada Fernandao kontra ataktan skoru 2-0 yaparken, 90. dakikada Sow durumu 3-0’a getirerek maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla Fenerbahçe 28 puana yükselerek 4. sırada yer aldı. Gençlerbirliği ise 19 puanla 8. sırada haftayı tamamladı. Sarı-lacivertliler gelecek hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gençlerbirliği ise Bursaspor’u konuk edecek.

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR