Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ TEK GOL İLE KAZANDI
BEŞİKTAŞ TEK GOL İLE KAZANDI
Siyah-beyazlılar bir penaltı atışından da yararlanamadığı Gaziantepspor karşılaşmasını 1-0 kazanarak lider Başakşehir ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi.
24 Aralık 2016, 22:20
 
 
Spor Toto Süper Lig’de 16. hafta maçında Beşiktaş, evinde Gaziantepspor’u konuk etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi Beşiktaş 1-0 kazandı.
 
Beşiktaş’ın golünü 41. dakikada Vincent Aboubakar kaydetti. Lider Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada siyah-beyazlı takım 35 puana yükseldi. Antep temsilcisi 11 puanda kaldı. Geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında yenilmezlik serisini yitiren Kara Kartal, İbrahim Üzülmez’in ekibine Vodafone Arena’da hüsran yaşattı.
 
image
 
Aboubakar 41. dakikada sol ayağı ile çok şık bir plase ile Gökhan Değirmenciyi çaresiz bıraktı: 1-0. Adriano’nun yokluğunda savunma kurgusunda değişikliğe giden Şenol Güneş, Rhodolfo’yu göbekte oynattı ve Dusko Tosic’i sol beke çekti. Rhodolfo Ghilas karşısında ağır kalınca, ikinci yarıda değiştirildi.
 

81. dakikada Beşiktaş’ın kazandığı penaltıda Ricardo Quaresma, penaltıyı Cenk Tosun’u atması için Oğuzhan Özyakup ile kısa bir tartışmaya girdi. Oğuzhan’ın penaltısını Gökhan Değirmenci kurtardı.

Cenk Tosun ile önemli bir fırsat yakalayan ev sahibi takım, Gökhan Değirmenci engelini aşamadı. Antep takımı Ghilas ile tehlikeli pozisyonlar bulsa da son vuruşlarda başarılı değildi. Siyah-beyazlılar Başakşehir’in 2 puan kaybettiği haftada önemli bir üç puana imza attı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR