Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TUZLA GALATASARAY'I DAĞITTI
TUZLA GALATASARAY'I DAĞITTI
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun 4. haftasında Tuzlaspor'a 3-2 yenildi. 5 golün atıldığı müsabakada 3 kırmızı kart çıktı. Bu sonucun ardından Tuzlaspor grupta puanını 9 yaptı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Galatasaray 5 puanla 3. sırada kaldı.
28 Aralık 2016, 19:39
 
 
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nun 4. haftasında Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor, Galatarasay'ı 3-2 mağlup etti.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray'ıjn golleri 45. dakikada Aurelien Chedjou ve 70. dakikada Linnes'ten geldi. İkinci yarıya hızlı başlayan Tuzlaspor, 7 dakikada 3 gol buldu! Tuzlaspor'un gollerini, 51. dakikada Arif Şahin, 53'te Tuncay Fındıkcı, 58. dakikada Ozan Papaker kaydetti.
 
Öte yandan Chedjou doğrudan, Yasin Öztekin ise çift sarı karttan kırmızı kart gördüler. Tuzlaspor'dan ise Doğan Ateş 71. dakikada çift sarı karttan takımını yalnız bıraktı.
 
Bu sonuçla birlikte Tuzlaspor puanını 9'a çıkararak liderliğe yükselirken Galatasaray, 5 puanla 3. sırada yer aldı.
 
Tuzlaspor 3-2 Galatasaray
 
MAÇTAN NOTLAR:
 
RİEKERİNK'TEN SÜRPRİZ KADRO!
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde fazla forma şansı bulamayan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir 11'le takımını sahaya sürdü.  Hollandalı teknik adam, as oyuncularından yalnızca Semih Kaya, De Jong, Yasin Öztekin ve Bruma'yı Tuzlaspor karşısında oynatırken, genç oyuncu Kerem Çalışkan'a da forvette görev verdi. 
 
Sarı-kırmızılı ekibin Tuzlaspor karşısındaki 11'i, Cenk Gönen, Cavanda, Semih Kaya, Chedjou, Linnes, Hamit Altıntop, De Jong, Yasin Öztekin, Bruma, Josue ve Kerem Çalışkan'dan oluştu. Yedeklerde Eray İşcan, Eren Derdiyok, Sneijder, Hakan Kadir Balta, Carole, Gökay Güney ve Birhan Vatansever yer aldı. 
 
MUSLERA, SELÇUK VE SABRİ KADRODA YER ALMADI
Öte yandan, tedavileri süren Serdar Aziz, Kolbeinn Sigthorsson, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş ve Lukas Podolski'nin yanı sıra Fernando Muslera, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu maç kadrosuna alınmadı. 
 
TRİBÜNLER BOŞ KALDI 
Tuzlaspor-Galatasaray karşılaşmasına futbolseverlerin ilgisi düşük oldu. Tuzla Belediye Stadı'nın ışıklandırmasının yeterli olmaması nedeniyle 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan müsabakada tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Müsabakayı az sayıda Tuzlaspor ve Galatasaray taraftarı takip etti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR