Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'I ÇİFTLİK SANDILAR
GALATASARAY'I ÇİFTLİK SANDILAR
Ligde son 5 maçının 4'ünü kazanarak zirve yarışından kopmayan Galatasaray tam huzura eriyordu ki, Türkiye Kupası grup maçında Tuzla yenilgisi sarı-kırmızılı kulübü darmadağın etti.
29 Aralık 2016, 11:10

 

Galatasaray'da, Tuzlaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören Yasin Öztekin ve Aurelien Chedjou'ya kulüp tarihinin en ağır para cezalarından birinin verilmesi kesinleşti. Ayrıca, yıllık maaşına zam yapılmasını isteyen Yasin'in ücreti kesinlikle artırılmayacak.

Galatasaray zayıf rakibi Tuzla'ya yenilirken, gruptan çıkma şansını da ciddi anlamda zora sokmuş oldu.

Mücadelede Chedjou ve Yasin Öztekin'in kırmızı kart görmeleri, Sarı Kırmızılı takımdaki disiplin ve otorite sorunu tartışmalarını da yeniden alevlendirdi. Yasin ve Chedjou'nun adeta kasıtlı bir şekilde kart görmeleri teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de yönetimin de tepkisini çekti. 

İki futbolcu kupa maçında gördükleri gereksiz kart yüzünden Torku 
Konya lig mücadelesinde olmayacak. Bu maçta sarı kart cezalısı olan Bruma'nın olmayacak olması da ayrı bir handikap. 

Galatasaraydan şok karar Yasin Öztekin...

SPORTİF A.Ş. OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Galatasaray yönetimi tam Riva ve Florya arazileri için 
Emlak Konut ile resmi imzaları atmış ve rahatlamış iken, futbol takımının Tuzla maçındaki görüntüsü ile sarsıldı. Futbol A.Ş. Yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Futbol A.Ş. yönetiminin Yasin ve Chedjou'ya 100 bin Euro'dan az olmamak üzere para cezası vermesi kesinlik kazandı. 

Bu kararı Galatasaray Yönetimi de kesin olarak onayacak. Ücretinin artışını talep eden 
Yasin Öztekin'in ücreti kesinlikle artırılmayacak. Menajerine gitmek isterse "Oyuncuna kulüp bul" mesajı verilecek. 

Galatasaraydan şok karar Yasin Öztekin...

Afrika Kupası'na gidecek olması yüzünden gördüğü kırmızı kartın Konyaspor maçına etkisi olmayacak olan Chedjou ise eğer kulüp bulursa devre arasında gönderilecek. Aksi halde sezon sonunda kesin olarak yollar ayrılacak. Afrika Kupası dönüşü Chedjou'nun takımla antrenmana alınmayıp, A2 Takımı ile antrenmana çıkacak. 

Galatasaraydan şok karar Yasin Öztekin...

HAMİT ALTINTOP SORUNU

Galatasaray'da 4 sezonunu geçirmesine rağmen uzun süreli sakatlıklarla bir türlü bekleneni veremeyen Hamit Altıntop de topun ağzına geldi. Geçen yıl tek bir 
maçoynamamasına rağmen, bu sezon maç başı ücret ile 1 yıl daha takımda kalan Hamit Altıntop da Tuzla maçında bardağı taşırdı. 

Kötü futbolunun yanı sıra yenilen gollerde pay sahibi olan Hamit'in aynı zamanda Tuzlaspor'un ortaklarından biri olması dünkü maçtaki futbolunu daha da tartışılır hale getirdi. Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlar Hamit Altıntop'a ağır tepkiler göstererek, takımla ilişiğinin hemen kesilmesini istediler. Hamit Altıntop'un sözleşmesi de yeniden gözden geçirilecek ve yapılabilecek transferlere göre devre arasında sözleşmesinin feshi söz konusu olacak. 

Galatasaraydan şok karar Yasin Öztekin...

PODOLSKİ MÜJDESİ
 
Galatasaray Tuzla maçından sonra karışırken, Podolski için Çin'den teklif gelmesi Galatasaray Yönetimi'ne bir nebze olsun umut ışığı oldu. Alman yıldız için Burak Yılmaz'ın kulübü Beijing Guoan'ın 5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Galatasaray Yönetimi 
UEFA
'nın kriterine taşırmadan transfer yapabilecek. Aynı zamanda bugüne kadar tek maçta bile forma giymeyen Kolbein Sightorsson'un sözleşmesinin de feshedilmesi için menajeri ile görüşülmelere başlanacak.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR