Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'IN YILDIZI ÇİN YOLCUSU
GALATASARAY'IN YILDIZI ÇİN YOLCUSU
Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, futbol gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Terim ile görüştükleri iddiasının doğru olmadığını ifade eden Nazifoğlu, Drogba ve Eto'o ile ilgilenmediklerini söyledi. Podolski'nin büyük olasılıkla Çin'e gideceğini belirten Nazifoğlu, Rodrigues ve Hugo transferleri için umutlu konuştu.
7 Ocak 2017, 13:02
 
Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Antalya kampında basın toplantısı düzenleyerek gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
 
Lukas Podolski'nin büyük olasılıkla Çin'e transfer olacağını söyleyen Nazifoğlu, "Podolski konusunda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olabilir. Büyük ihtimalle Çin'e gidecek. Çin'de transfer döneminin bitmesine uzun bir süre var ancak bizde transfer tahtası kapandıktan sonra onu göndermeyiz" dedi.
 
image
 
"RODRIGUES'İN BUGÜN AÇIKLANMASINI BEKLİYORUZ"
Vitor Hugo ve Garry Rodrigues ile yürütülen transfer görüşmeleri hakkında bilgi veren Nazifoğlu, şunları söyledi:
 
"İki transfer Konyaspor maçına yetişecek. Vitor Hugo'nun olma ihtimali var. Alternatif birkaç stoper var. Hepsi yabancı. Hugo gelmeyi çok istiyor. Terör olaylarından etkilenmiyor. Bu, bizim için bir avantaj. Garry Rodrigues'i ise izleme ekibimiz buldu. Sonra hocamız da beğendi. Ben de kendisini izledim. Sağ ayaklı bir futbolcu. Kampa yetişmesini bekliyorduk ama son anda gerçekleşmedi. En uygun şekilde almaya çalışıyoruz. PAOK herhalde bitti. Bugün açıklanmasını bekliyoruz."
 
Fatih Terim'in yeniden takımın başına geçeceği iddialarının doğru olmadığını ifade eden Nazifoğlu, "Fatih Terim ile görüşmedik. Sezon sonuna kadar ne olursa olsun Riekerink ile devam edeceğiz ve gelecek sezon konusunda da mayıs ayında karar vereceğiz" diye konuştu.
Takımdan gönderilmesi gündeme gelen Chedjou'nun ciddiyetsiz davrandığını savunan Levent Nazifoğlu, sözleşmesini uzatmak istedikleri Bruma için, "Kendisiyle 2 saat konuştuk. Burada kalmak istiyor. Sadece ücretinin yükseltilmesini talep ediyor" dedi.
 
"DROGBA VE ETO'O İLE İLGİLENMİYORUZ"
Levent Nazifoğlu, Didier Drogba'yı, yaşından dolayı transfer etmeyi düşünmediklerini belirtirken, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'in ilgilendiği Samuel Eto'o'nun da gündemlerinde olmadığını açıkladı.
 
"SIGTHORSSON GİDERKEN ADAMLIK YAPTI"
Nazifoğlu, takımdan ayrılan Sigthorson ve sakatlanan Cavanda ile ilgili olarak şunları söyledi:
"Sigthorsson bize hayal kırıklığı yarattı. Ama giderken adamlık yaptı. Kimsenin yapmayacağı bir şeyi yapıp, 800 bin Euro bıraktı. Luis Cavanda'nın sezona iyi başlayamayacağını az çok tahmin ediyorduk. Ben çok şaşırmadım. Çünkü eski takımında 6 ay kadro dışı kalmıştı, Riekerink çok istediği için aldık."
 
CEZA ALIR MIYIM DİYE KORKMUYORUM"
Bazı sivri sözleri nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan ceza aldığını hatırlatan Nazifoğlu, "Ceza alır mıyım endişesi taşımışorum. Galatasaray'ın haklarını çekinmeden konuşurum. Şanlurfa'da sert bir faul yapan futbolcu 3 maç ceza aldı, ben hakemler hakkında konuştum diye 13 maç ceza aldım. Bu bir skandaldır. Tüm ülke konuştu hakemler hakkında, Galatasaray yöneticisi mi konuşmayacak! Fenerbahçeli yöneticiler de birçok soru sordular. Federasyonun da onları cevaplaması lazım. Ben de merak ediyorum. " dedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR