Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE ÇOK RAHAT KAZANDI
FENERBAHÇE ÇOK RAHAT KAZANDI
Devre arası kampı için Antalya'da bulunan Sarı Lacivertlilerin TFF 1. Lig ekibi Denizlispor'u 5-1 yendiği özel maçta 3 gol atan Fernandao yıldızlaştı
8 Ocak 2017, 20:09
Fenerbahçe devre arası hazırlık maçında Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.
Maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri, 6, 18 ve 83. dakikalarda Fernandao, 48'de Karavaiev, 53'te Salih kaydetti. Denizlispor'un tek s ise 63'te Andre Moritz'den geldi.
 
VOLKAN ŞEN SAKATLANDI
 
Fenerbahçeli futbolcu Volkan Şen, sakatlandı ve sahayı sedyeyle terketti. Maçın 34. dakikasında arka adalesinde sakatlanarak yerde kalan Volkan Şen'e ilk müdahale saha içinde yapıldı. Milli futbolcu ayağa kalkamayınca sahayı sedyeyle terketmek zorunda kaldı ve 37. dakikada yerine Oleksandr Karavaev'e bıraktı
 
KARAVAEV GOLLE BAŞLADI
 
Fenerbahçe'nin yeni transferi Oleksandr Karavaev, ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giydiği maçta golle tanıştı. Maça yedeklerde başlayan Karavaev, karşılaşmanın 37. dakikasında sakatlanan Volkan Şen'in yerine oyuna dahil oldu.
 
VAN PERSİE KADRODA YOK
 
Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Robin van Persie, özel maçta kadroya dahil edilmedi. Kampta çalışmalarını hazır olmak için takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Hollandalı futbolcu, Denizlispor maçında oynamadı.
Fenerbahçe-Denizlispor maçının ardından
 
Sarı Lacivertlilerin TFF 1. Lig ekibi Denizlispor'u 5-1 yendiği özel maçta 3 gol atan Fernandao maç sonu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Kampın çok iyi ve faydalı geçtiğini belirten Brezilyalı forvet şunları söyledi:
 
"Ligin son döneminde üzerine katarak yolumuza devam ettik. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. İyi bir hazırlık maçı oldu. Umarım lig sonuna kadar böyle devam ederiz. İlk yarıda sakatlanmam benim için çok kötü oldu. Uzun dönem takımdan ayrı kaldım. Benim için hiçbir şey değişmedi. En hızlı şekilde dönmeye çalıştım .Takıma tekrar katkı sağlayacağımı biliyordum. Gol atarak katkı verince mutlu oluyorum. İkinci yarıdan beklentilerimiz büyük. Hedefimiz şampiyonluk."
 
Takımda santraforda tek başına kaldığının hatırlatılması üzerine, "Bu üzerimde baskı yapmıyor. Potansiyelimi ve nasıl oynayacağımı artık herkes biliyor. İyi oynayan formayı alır. Bu sorunu bırakalım hocamız çözsün. Kim iyi oynarsa onu oynatır." ifadelerini kullandı.
 
Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan maç sonrasına yaptığı açıklamada, "Ciddi bir rakip ile güzel bir hazırlık maçına çıktık. Kendimizi sınamamız açısından güzel bir maç oldu. Kendi ligimizde zor şartlar altında mücadele ediyoruz. Silinmiş olan 3 puanımız ve sezon başında hazırlık görmeyen bir takımız var. Çok zorlu şartlardan geldik. Daha iyi yerlere gelmek için mücadele edeceğiz" dedi.
 
Stat: Akdeniz Üniversitesi
 
Fenerbahçe: Volkan Demirel (Dk. 46 Ertuğrul Taşkıran), Şener Özbayraklı (Dk. 68 Caner Koca), Kjaer (Dk. 46 Yiğithan Güveli), Skrtel (Dk. 46
 
Neustaedter), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 46 İsmail Köybaşı), Mehmet Topal (Dk. 46 Ozan Tufan), De Souza (Dk. 46 Salih Uçan), Lens, Alper Potuk (Dk. 46 Stoch), Volkan Şen (Dk. 37 Karavaev), Fernandao
 
Denizlispor: Asil Kaan Güler (Dk. 46 Zeki Ayvaz-Dk. 88 Ömer Yazıcı), Alperen Babacan, Ömer Alp Kulga (Dk. 46 Veli Acar) , Cenk Güvenç (Dk. 72 Taha Can Velioğlu), Kerem Can Akyüz (Dk. 46 Batıcan Aday), Kappel (Dk. 72 Şevki Çınar), Barış Örücü (Dk. 46 Berkan Afşarlı), Burak Altıparmak (Dk. 46 Taşkın İlter), Ziya Alkurt (Dk. 46) Cihan Özkaymank), Anıl Taşdemir (Dk. 46 Moritz), Yasin Ozan (Dk. 46 Perovic)
 
Goller: Dk. 6, 18 ve 83 Fernandao, Dk. 43 Karavaev, Dk. 53 Salih Uçan(Fenerbahçe), Dk. 64 Moritz (penaltıdan)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR