Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKANLIK KAMPANYASINI RIDVAN BAŞLATTI
BAŞKANLIK KAMPANYASINI RIDVAN BAŞLATTI
Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen TC. Başkan tarafından yönetilsin kampanyası başlattı. Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz da destek verdi.
25 Ocak 2017, 09:37

 

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen TC. Başkan tarafından yönetilsin kampanyası başlattı. Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz da destek verdi.

Evet kampanyasının belirli bir merkezden planlı başlatıldığı, arkasında dev medya gruplarının olduğu ve Acun Ilıcalı'nın da projenin arkasında olduğu iddia ediliyor

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen TC. Başkan tarafından yönetilsin kampanyası başlattı. Arda Turan ve Burak Yılmaz ile şarkıcı Murat Boz da destek verdi,evet kampanyasının arkasında ,Acun Ilıcalı'nın olduğu iddia ediliyor
 
Twitter'da bir video yayınlayan Rıdvan Dilmen, “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” dedi. Dilmen, A Milli Takım'ın yıldızı Arda Turan'a seslenerek, “Sevgili Arda sen de var mısın?” diye sordu.
 
image
 
Futbol deyimi ile birbirlerine pas attılar
 
Arda'nın ardından Burak Yılmaz ve Murat Boz da başkanlık sistemini getirecek olan kampanyaya destek oldu. Dilmen’e cevap veren Arda Turan “Rıdvan hocam çağrını aldım. Güçlü bir Türkiye için ben de varım” diyen Arda, “Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim” ifadelerini kullandı. Arda'nın çağrısına cevap veren Burak Yılmaz da, “Güçlü bir Türkiye için ben de varım” sözleriyle şarkıcı Murat Boz'a seslendi.
 
Başlangıcı ve devamı ile profesyönellerin hazırladığı çok net okunan '' Başkanlığa Evet '' kampanyanın fitilini Rıdvan Dilmen ateşledi.
 
Rıdvan Dilmen'in başlattığı zincirleme video kampanyası, Twitter'da büyük ses getirdi, tepkiler çığ gibi büyüdü! İlk videoyu çeken Dilmen'in Türkiye Futbol Federasyon başkanlığa göz kırptığı yorumları yazılırken, milli futbolcular Arda Turan ile Burak Yılmaz'a da olumlusu olumsuzu çok sayıda tepki geldi.
 
Kampanyada son olarak TRT Spor’da Stadyum’u sunan Ersin Düzen, TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’ya ‘Evet’ oyu vermesi yönünde çağrı yapması çok dikkat çekici idi.
 
Emre Belezoğlu'ne kimin pas atacağı merakla bekleniyor.
 
Şimdi merak edilen soru şu '' bu mesajlar bir pas atma taktiği dişında kamuoyu önünde birçok önemli ismi ''Evet '' demeye zorlayacak bir baskı aracı olup olmayacağı.
 
image
 
Rıdvan Dilmen her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan hayranlığını dillendiriyordu.
 
Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen TRT'de Erdoğan Arıkan'la 10 Ocak'ta Süper ligdeki ilk yarıyı değerlendirirken ilginç bir konuya değinmişti.
 
Dilmen transfer haberlerinden sonra konuyu kulüplerin mali yapısına getirirken borçlanmayla ilgili sıkıntıları anlattı.
 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A GİDİN
 
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, kulüplerin borçlanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gidilmesini ve yasa çıkartılmasını tavsiye ettmiş ve Tayyip Bey'i çok severim. Türk futbolu ve Türkiye için büyük şans. Adres Erdoğan' demişti...
Kampanyanın futbol dünyası ayağının baş aktörü olarak Rıdvan Dilmen seçildiğinden  haberdar değilmişiz.
 
SİYASİLERİN AYAĞINI ÇAVUŞOĞLU BAŞLATTI
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Rıdvan’ın başlattığı kampanyayı siyasi arenaya taşıdı. Twitter hesasından videosunu paylaşan Çavuşoğlu ‘evet’ pasını Enerji Bakanı Berat Albayrak ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye attı.
 
Şefaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR